jaSt 4 mi (17-06-07), M A H R A D (02-05-07), Wink (12-06-07)
عضو VIP شهر سختافزار
بله حرف دوستان تایید میشه
مهراد جان اینجا رو هم یه نگاه بنداز
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...4602#post24602
jaSt 4 mi (17-06-07), M A H R A D (02-05-07), Wink (12-06-07)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از mehdi,دوست عزیزم :
کاملا درسته . تفاوت 750و810 اونقدرا نبست که ارزشش رو داشته باشه.
برو بالای k800.
آخرین ویرایش توسط Wink در تاریخ 10-06-07 انجام شده است
ما میخواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم
بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم
آینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم
رو درخت با نوک خنجر زنده باد درخت نوشتیم
کاربر افتخاری
سلام
اینجا کسی w950 داره؟ یا داشته؟ میخوام بدونم کیفیت صدا و بلندیش چه جوریه؟
حق آب و گل داره
|
|
با سلام
اقا من یه پی990 گرفتم ولی یه مشکل داره اونم اینه که ساعت و تاریخه ارسال و دریافت پیامها رو اشتباه میزنه !! چی کار باید بکنم ؟؟ مستر ریست هم کردم
در ضمن فریم ورشو با یه جا چک کردم ماله من قدیمی تر بود
به نظرتون اپدیتش کنم ؟ اگه اره بی زحمت یه سایتی چیزی معرفی کنین که راهنمایی در مورده آپدیت کردن داشته باشه چون بلد نیستم این کارو بکنم !
با تشکر
Administrator
تاریخ و ساعت SMS های دریافتی ارتباطی با گوشی شما ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلکه مربوط میشه به گوشی که باهاش مسیج سند شده
ببین همه P990 ها این مشکل Sms رو دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jaSt 4 mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه مشکلت حل بشه تایم زونت رو بذار روی Honolulu
البته باید تایم زون کامپیوترت رو هم روی هاوای-هونولولو تنظیم کنی که موقع اتصال گوشی به کامپیوتر ساعت گوشیت عوض نشه
C U L8R
arven_andomil (23-08-07), jaSt 4 mi (18-06-07)
دوستان من W810 خریدم ولی حس میکنم با بقیه فر داره آخه دکمه Shorcuts سش نارنجیه و عکسش فرق میکنه و به علاوه زبان چینی داره و چند زبان دیگر رو که سایر W810 ها دارند رو نداره و T9 انگلیسی نداره میشه کمکم کنید....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
من میخام یه p 990 i بگیرم . باهاش کار کردم ازش خوشم اومده.
فقط مبخام بدونم که برای خرید باید بازم صبر کنم (از لحاظ قیمت)؟
کاربر افتخاری
سلام خسته نباشید
چند روزه که یهw950 خریدم.تعدادی اس ام اس رو با برنامه (my phon explorer)با یه گوشی دیگه روی کامپیوتر ریختم الان که میخوام اونارو به (w950) منتقل کنم این برنامه گوشی رو شناسایی نمیکنه برنامه ای برای این کار هست که معرفی کنید؟با تشکر
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks