همچین شما با قاطعیت از ضعف سی پی یو حرف زدی...من گفتم اینقدر دربراش میدونی که الان 2 صفحه توضیح میدی
پس مبنای حرفت 2-3 تا گوشی دوستان هست
منتظر توضیح کاملتری بودم ولی....
کاربر شهرسختافزار
همچین شما با قاطعیت از ضعف سی پی یو حرف زدی...من گفتم اینقدر دربراش میدونی که الان 2 صفحه توضیح میدی
پس مبنای حرفت 2-3 تا گوشی دوستان هست
منتظر توضیح کاملتری بودم ولی....
|
|
حق آب و گل داره
من کدوم جملم با قاطعیت گفتم؟ من کلی گفتم. ضمن اینکه بنده جایی ادعا نکردم متخصص سیپیو هستم. شما هستی توضیح بده ماهم استفاده کنیم. یک جوری موضع میگیرید که انگار طلبکارید یا...
مثلا دستگاه اتم من با سیپیو اینتل 400 مگاهرتز از همین کایزر به مراتب سریعتره و این زیاد و کم گفتن سرعتها نسبیه و نظر شخصیه.
دوست دارید با Spb Benchmark خودتون شخصا تست کنید .
سلام به دوستان.
در مورد X1 تاریخ ورود اون به بازار بر اساس آمار غیر رسمی و جدول زیر 1 سال دیگه هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مثل اینکه این خبر چندان هم درست نیست..چون یکی از مسولین سونی اریکسون اعلام کرده که همون نیمه دوم سال 2008 وارد بازار میشه.
امیدواریم که همینطور بشه.
Emperatour (04-03-08), z_siamak (04-03-08)
عضو VIP شهر سختافزار
یکسری عکس جدید براتون از X1 آپ میکنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (05-03-08), R@R#M@N (06-03-08)
حق آب و گل داره
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سعید جان این Ppc واقعا معرکس
دارم ویدئوهاش رو پیدا میکنم تا آپ کنم تو این تاپیک
مثل اینکه شرکت سونی اریکسون تایید کرده که تاریخ ورود این گوشی به بازار همون نیمه دوم 2008 هست.
ایول.
پس نگران نباشید.
http://www.uberphones.com/2008/03/so...till_on_track/
Emperatour (05-03-08)
عضو VIP شهر سختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed1297 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حامد جان ضمن خوشامد گویی به جنابعالی به انجمن PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این گوشی تو نیمه دوم سال 2008 وارد بازار میشه
البته اگر مشکلات ورودی مثل P990 رو نداشته باشه و به قولشون وفا کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم چند تا عکس دیگه از این گوشی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه عکسها رو اینجا ببینید:
http://infosyncworld.com/reviews/cel...son-xperia-x1/
Mehdi_Full (05-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks