سلام خسثه نباشید اگر قیمت p1 رادارید به لیست اضافه کنید و به نظر شمادر کل n73 بهتره یا p1 ؟
K850
W660
W850
K810
W910
W580
W888
W960
S500
کاربر شهرسختافزار
سلام خسثه نباشید اگر قیمت p1 رادارید به لیست اضافه کنید و به نظر شمادر کل n73 بهتره یا p1 ؟
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیز به انجمن PcNetwork خوش اومدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hollow برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تاپیک میتونید قیمتهای گوشیها رو ببینید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=613&page=11
در ضمن مقایسه ان73 با P1 که یک گوشی هوشمند است کاملا اشتباه است
اما بین این دو بنده P1 رو پیشنهاد میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (01-01-10)
w850
definately
به نظر من زیبا ترین گوشی سونی دبلیو 580 یا بهتر بگم همون اس 500 هست
Sony Ericsson Is My Life
عضو VIP شهر سختافزار
بله W580 هم گوشی قشنگیه
بهراد از نزدیک باهاش کار کردی ؟ من یه مقدار باهاش کار کردم خیلی ردیفه
خیلی هم باریک و ظریفه
بله
هم با دبلیو 580 و هم با اس 500
به نظر من دبلیو 580 رنگ پوست پیازیش قشنگه و اس 500 هم رنگ سبزش
جالبی این مدلها (البته اس 500 رو میدونم ولی دبلیو 580 رو نمیدونم. احتمالآ اونم هست) اینه که تم با توجه و شب و روز و فصل و ... عوض میشه
مثلآ شب شب میشه و روز روزه
تابستون سبزه و زمستون سفید و پاییز زرد و..........
Sony Ericsson Is My Life
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی عجیبه توی این لیست اسمی از اس 500 برده نشده!!بی شک جز زیبا ترین گوشی های se هست
کلا 3 مدل گوشی کشویی se خیلی قشنگ هستن و البته دبلیو 350 هم یه طرح خیلی خوشگله و جدیده
SSA Super V.I.P
دوست عزیز نظر سنجی ویرایش شد و S500 اضافه شد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهرسختافزار
تاپیک خیلی قدیمیه هست ولی به نظر خودم Xperia X1 خیلی قشنگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حیف که تو نظرسنجی نیست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks