برنامه myphone explorer گوشیهای اسمارت سونی اریکسون رو ساپورت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر افتخاری

سلام.من میخوام با برنامه my phone expelorer یه تعداد sms رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم ولی گوشی توسط pc suite اصلا شناسایی نمیشه.نمیدونم چه کار کنم.
وقتی usb رو وصل میکنم گوشی رو رو حالت normal mode میذارم،میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
برنامه myphone explorer گوشیهای اسمارت سونی اریکسون رو ساپورت نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C U L8R
arven_andomil (23-08-07)

کاربر افتخاری

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pooya007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدی میگی؟ساپورت نمیکنه؟مطمئنیییییییییی؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟برنامه دیگه واسه این کار هست؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمکککککککککککبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...

کاربر افتخاری

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pooya007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این کار رو کردم ولی جواب نداد.یعنی 12 ساعت smsها رو ساعتشون رو جلوتر میزنه......!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راه دیگه هست؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...

کاربر افتخاری

در مورد اینکه pc suite موبایل و950 منو نمیشناسه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...

عضو VIP شهر سختافزار

بله اون موقعی که من ام 600 داشتم همین مشکل ساپورت نکردن myphone explorer رو داشتم
واقعا سخته که نشه از گوشی بک آپ بگیری
دوستان اگه برنامه ای برای مدیریت و بک آپ گیری از گوشیهای اسمارت فون دارن حتما بزارن که بسیار کاربردیه
با تشکر
مهدی
| 
          | 

کاربر افتخاری

سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
آخرین ویرایش توسط arven_andomil در تاریخ 24-08-07 انجام شده است
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...

عضو VIP شهر سختافزار

در مورد سوال اولت :
تاریخ میلادی رو درست به گوشیت دادی یا نه ؟ میتونه باسه این مورد هم باشه
در مورد عکس دوم که بک گراند زمینه پلیرت سبزه امکان داره گوشی با ورژن جدید که آپدیت بشه رنگش عوض بشه
arven_andomil (25-08-07)

کاربر افتخاری

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی.
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...

عضو VIP شهر سختافزار

Pic SMS های هر برندی باید به گوشی خودش فرستاده بشه
مثلا عکسهای مسیج سونی اریکسون فقط در خود گوشیهای سونی اریسکون باید فرستاده بشه تا بشه دیدش
این عکسها معمولا با فرمت Wbmp هست تو سونی اریکسون که در نوکیا قابل مشاهده نیست
برای نوکیا هم Ota هستش
arven_andomil (25-08-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks