پاسخ: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون
سلام.من میخوام با برنامه my phone expelorer یه تعداد sms رو از کامپیوتر به گوشی انتقال بدم ولی گوشی توسط pc suite اصلا شناسایی نمیشه.نمیدونم چه کار کنم.
وقتی usb رو وصل میکنم گوشی رو رو حالت normal mode میذارم،میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام خسته نباشید
چند روزه که یهw950 خریدم.تعدادی اس ام اس رو با برنامه (my phon explorer)با یه گوشی دیگه روی کامپیوتر ریختم الان که میخوام اونارو به (w950) منتقل کنم این برنامه گوشی رو شناسایی نمیکنه برنامه ای برای این کار هست که معرفی کنید؟با تشکر
برنامه myphone explorer گوشیهای اسمارت سونی اریکسون رو ساپورت نمیکنه
نقل قول:
برنامه myphone explorer گوشیهای اسمارت سونی اریکسون رو ساپورت نمیکنه
جدی میگی؟ساپورت نمیکنه؟مطمئنیییییییییی؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27)::1. (28):حالا من چه کار کنم؟؟؟؟؟برنامه دیگه واسه این کار هست؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمککککککککککک:1. (12)::1. (32):
نقل قول:
ببین همه P990 ها این مشکل Sms رو دارن
برای اینکه مشکلت حل بشه تایم زونت رو بذار روی Honolulu
البته باید تایم زون کامپیوترت رو هم روی هاوای-هونولولو تنظیم کنی که موقع اتصال گوشی به کامپیوتر ساعت گوشیت عوض نشه
من این کار رو کردم ولی جواب نداد.یعنی 12 ساعت smsها رو ساعتشون رو جلوتر میزنه......!!!:1. (8):راه دیگه هست؟
در مورد اینکه pc suite موبایل و950 منو نمیشناسه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
بله اون موقعی که من ام 600 داشتم همین مشکل ساپورت نکردن myphone explorer رو داشتم
واقعا سخته که نشه از گوشی بک آپ بگیری
دوستان اگه برنامه ای برای مدیریت و بک آپ گیری از گوشیهای اسمارت فون دارن حتما بزارن که بسیار کاربردیه
با تشکر
مهدی
سلام بچه ها. گوشی من w950هست.
ساعت sms درست نیست ، روی honololu( یه چیزی مثل این ) گذاشتم بازم درست نشد. زمان sms رو 8 ساعت عقبتر اعلام کرد!!!
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
توی عکس بالایی تم قسمت واکمن گوشی رنگش سبزه یا اینکه کلا عوض شده! چه جوری این کار رو میکنن؟؟؟
در مورد سوال اولت :
تاریخ میلادی رو درست به گوشیت دادی یا نه ؟ میتونه باسه این مورد هم باشه
در مورد عکس دوم که بک گراند زمینه پلیرت سبزه امکان داره گوشی با ورژن جدید که آپدیت بشه رنگش عوض بشه
نقل قول:
در مورد سوال اولت :
تاریخ میلادی رو درست به گوشیت دادی یا نه ؟ میتونه باسه این مورد هم باشه
در مورد عکس دوم که بک گراند زمینه پلیرت سبزه امکان داره گوشی با ورژن جدید که آپدیت بشه رنگش عوض بشه
مرسی.
فرمت pic msg رو که به صورت sms ارسال میکنن برام ، اصلا شناسایی نمیکنه!! برنامه خاصی هست برای اینکار هست؟؟؟ بیرون مغازه ها این برنامه رو دارن یا اصلا نیست؟؟
Pic SMS های هر برندی باید به گوشی خودش فرستاده بشه
مثلا عکسهای مسیج سونی اریکسون فقط در خود گوشیهای سونی اریسکون باید فرستاده بشه تا بشه دیدش
این عکسها معمولا با فرمت Wbmp هست تو سونی اریکسون که در نوکیا قابل مشاهده نیست
برای نوکیا هم Ota هستش