برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان مي خوام بدون چگونه فلش كنم گوشي نوكياE7
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الان مي خوام بدون چگونه فلش كنم گوشي نوكياE7
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان....كسي لينك مستقيم اخرين ورژن phoenix را داره.....ممنون ميشم اگه بزارين...
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز من تا به حال کسی رو ندیدم که با این فریمور جدید مشکلی داشته باشه.
اگر شما هنوز مشکلتون حل نشده قضیه رو از طریق فروم های تخصصی موبایل پیگیری کنید که به نتیجه می رسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
لینک مستقیم کردن که خیلی راحته ! :دی
برو این تاپیک :
مستقیم کردن لینک های رپیدشیر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من اولین بار آموزش فلش گوشی های نوکیا بدون باکس را از این سایت خوندم
حالا می خوام فایل های فلشی را که قبلا تهیه کردم را به مکانی که شما گفته بودید ببرم
یعنی:program file\Nokia\Phoenix\RM_180
کپی کردم
حالا موقع فلش کردن قسمت آخر این ارور رو می ده:
nither DP1,onor DP2 was found for product,or the produet cannot be iden tifie.only"Auto-detect" eill be available
البته منظور نرم افزار phoenix است
کاربر شهرسختافزار
با سلام
سوالي داشتم آيا با فلش كردن؛گوشي به هم نمي ريزه؟
من چند جا شنيدم كه گفتند قاطي ميكنه اين كارو نكن
در ضمن گوشي خودم ان 73 موزيك اديشن است كه خيلي سرعت گوشيم كم شده و زبان عربي هم نداره
يه چيز ديگه:آيا براي اين كار به رم ريدر هم نياز داريم؟؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
@ hj7707 - همه چیز را همگان دادند و من هم این مورد رو نمی دونم!
@xxhosseinxx - با فلش کردن گوشی به هم نمیریزه. می تونی فریمورت رو عوض کنی و ماله خاورمیانه رو روش بریزی که فارسی داره (یا استفاده از برنامه Psiloc.Crystal.Farsi.Localization ). به رم ریدر هم نیازی نیست!
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
156598 (15-12-09), xxhosseinxx (25-08-09)
کاربر شهرسختافزار
اگه گوشي رو فلش كنيم ديگه نياز به هك برنامه ها نداره درسته؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
بعد از فلش کردن باید مجددا گوشیتون رو هک کنید تا برنامه های Sign نشده رو بتونید نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xxhosseinxx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
فیرمور جدید 6260s ورژن 5.0 فارسی شده ! واسه RM-368 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://rapidshare.com/files/233033108/rm368_CareDP_5.0_MEA_6260s.exe
Shahryar (08-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks