برو یکسر علادین . شاید پبیدا کردی. گوشی که 1 2 تا نیست. پر میشه
حق آب و گل داره
برو یکسر علادین . شاید پبیدا کردی. گوشی که 1 2 تا نیست. پر میشه
|
|
کاربر افتخاری انجمن
راستی فریمور جدید برای این گوشی اومده...
بله ورژن 4.0727.2.2.1 تاریخ 4/7/2007برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X Ray (06-08-07)
کاربر افتخاری انجمن
اتفاقآ ورژن گوشیه خودم هم همین هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saman-Tci برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(من سوال نکردم ! خبر دادم که اومده .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
عضو VIP شهر سختافزار
بهنام جان موضوع رو بخاطر بحث جالب ان 73 مهم کردم
موفق باشید
من حدود یک هفته هست که music Eu خریدم
ازش راضیم
تفاوتش با معمولی در نرم افزار صداشه . یه دگمه میوزیک پلیر داره و همچنین میوزیک پلیر هم داره
واقعا صرفه با موزیک هست . چون یه رم 2 گیگ هم داره
|
|
کاربر افتخاری انجمن
مبارکه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Omid Sub برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهت توصیه می کنم که فریمور جدید رو هم بریز رو گوشیت ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من خودم آپدیت کردم ، خیلی عالی شده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فریمور جدید N73 معمولی کپیه N73 Music Edition هست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در گوشی چه تغییراتی بوجود میاد ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان n73 موزیک ادیشن بدون گارانتی 370 تومان قیمت طبیعیه یا نه البته بدون گارانتی یا این شایعه چینی بودن راست هستش.
کاربر افتخاری انجمن
قیمت اش مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون چینی ها رو هم که برات توضیح دادم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks