ممنون دوست عزیز قبلا اینکار رو انجام دادم چون جواب نگرفتم اینجا مطرح کردم من دو فایل تکست رو به عنوان نمونه قرار می دم برنامه هم که توی پست 17 هست اگه میشه لطف کنید کد اون برنامه رو سازگار با این دو فایل درست کنید چون من هر کاری کردم درست نشد ممنون
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز قبلا اینکار رو انجام دادم چون جواب نگرفتم اینجا مطرح کردم من دو فایل تکست رو به عنوان نمونه قرار می دم برنامه هم که توی پست 17 هست اگه میشه لطف کنید کد اون برنامه رو سازگار با این دو فایل درست کنید چون من هر کاری کردم درست نشد ممنون
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
اگر این کار رو انجام دادید سورسش رو اینجا بذارید تا با هم بررسی کنیم اشکال کجا بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamalous برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال پست #23 هم شما هر خط رو با توجه به کارکتر فاصله Split کنید و بخش دوم رشته ی حاصل رو مجددا" براساس کارکتر خط فاصله Split کنید. در این صورت فرضا" 4-4 به شکل دو مقدار 4 و 4 در میاد. حالا کافیه مقدار عددی این دو رو با دستور Val استخراج کنید و با عدد یک جمع کنید. حاصل کار مقادیر 5 و 5 به دست میاد. در نهایت از این دو تا رشته ی مقایسه ی 5-5 رو ایجاد کنید.
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز اینم سورس ،دوست عزیز من نمی تونم از روی توضیحات کسی برنامه بنویسم چون تسلط ندارم مثل این میونه که یه آدرس بدین دست یه بیسواد اگه بتونید زحمت سورس پست 23 رو بکشین ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hamalous در تاریخ 06-08-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks