از سورس برنامه متشكرم
من مي خواهم در برنامه ام از پرينت استفاده كنم اگر سورس پرينت را داريد برايم بگذاريد
باتشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از سورس برنامه متشكرم
من مي خواهم در برنامه ام از پرينت استفاده كنم اگر سورس پرينت را داريد برايم بگذاريد
باتشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
با سلام دوست عزیز! ورود شما رو به انجمن تبریک می گم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط silverstar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه توضیح کوتاه در مورد نحوه ی پرینت یک شی گرافیکی در VB.net به شما می دم. برای انجام عمل چاپ در vb6 باید منتظر جواب سایر دوستان باشید.
در vb.net برای پرینت باید از شی PrintDocument و کنترل PrintDialog استفاده کنیم. PrintDocumnet همان شی است که باید چاپ بشه. پس باید محتوباتش رو معلوم کنیم:
مثلا اگر بخواهیم یک تصویر رو چاپ کنیم در رویداد PrintDocumnet_PrintPage چنین می نویسیم:
e.Graphics.DrawImage(Image You Want to Print)
سپس از کد زیر برای پرینت استفاده می کنیم:
کد:Button1_Click PrintDialog1.Documnet = PrintDocumnet1 PrintDialog1.PrinterSettings = PrintDocumnet1.PrinterSettings If PrintDialog1.ShowDialog = OK Then PrintDocumnet1.PrinterSettings = PrintDialog1.PrinterSettings PrintDocumnet1.Print() End If End SubPrintDocumnet1.Print() دستور چاپ را صادر می کند.
پس از اتمام عمل چاپ هم رویداد PrintDocumnet_EndPrint رخ می دهد.
همون طور که ملاحضه کردید همه ی کار ها رو اشیا مخصوص عمل چاپ انجام دادند. حالا اگه کد VB.net برنامه رو نیاز دارید براتو می ذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
MoBiN.R (23-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks