من در پست قبلی کامل توضیح دادم .. خروجی inputbox همیشه رشته هست چه عدد وارد کنید چه متنی چه اعشاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shhabcd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویت شما رو در این انجمن تبریک میگم .. فکر میکنم سورس دفترچه تلفن میتونه کمک خوبی باشه براتون . در زیر لینک چندتا سورس دفترچه تلفن رو قرار دادم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sss13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://aminf2008.110mb.com/PhoneBook.zip
در این مورد که شکی نیست ولی هر برنامه نویسی مختاره به هر زبانی که خواست برنامه بنویسه . مهم اینه که بتونه از اون امکانات بهترین استفاده رو ببره .. در ضمن در این انجمن به زبان های جدیدتر و قدرتمند تر هم پرداخته میشه . پیشنهاد میکنم به بخش های انجمن برنامه نویسی سر بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط persiian hackers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks