مدیر بازنشسته
سلام ... تلفط نرم افزار SQL Server بصورت اس کیو ال سرور هست نه سکوآل .. من سورسی برای DHTML Edit پیدا نکردم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط qommal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
والا امکانش هست اما باید حتما روی فرم حداقل یکی از همون شیء باید وجود داشته باشه و به صورت آرایه تعریف شده باشه . به این ترتیب با دستور Load میتونین شیء های جدید رو بسازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط opera>firefox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
|
|
مدیر انجمن برنامه نویسی و رباتیک
این کد می تواند مقادیر Decimal را به Binary تبدیل کند.
MoBiN.R (28-08-09)
این سورس سریال های مادربورد و دیسک سخت رو بر می گرداند. ماژول های پروژه بر اساس WMI داده ها را استخراج می کنند.
متاسفانه منبع این یکی یادم نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MoBiN.R (28-08-09)
اين سورس قابليت تشخيص حركت از طريق webcam را دارد. الگوريتم به كار رفته بررسي را در سطح Real Motion انجام مي دهد و با علامت گذاري موقعيت ها دستور العمل ها را صادر مي كند.
اين كد علاوه بر موارد بالا مي تواند تصاوير دريافتي را نيز ضبط كند.
منبع: PSCode
'چو ایران نباشد، تن من مباد
Dim Armin As Iranian
If Iran.Enabled = False Then Armin.Enabled = False
MoBiN.R (25-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام.مبین جان من قبلا سورس میل سندر رو درخواست داده بودم که زحمت کشیدید واسم گذاشتید.الان دوباره لازمش دارم ولی تو تاپیک پیداش نکردم اگر ممکنه واسم بزاری.سورس +پروژه.ممنون
آخرین ویرایش توسط vpn3vpn در تاریخ 28-11-09 انجام شده است
مدیر بازنشسته
سلام .. در این پست ها : #195 و #197برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vpn3vpn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mobin Ranjbar
من چند تا سورس مسنجر می خواهم
مثل بیلوکس ، یاهو
خواشه می کنم که اگر امکان دارد کامل باشد
با تشکر
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks