سلام ازتوضیحات خوبتون ممنونم
من یه سری عددداخل یه textbox دارم که باید اول ازهم تفکیکشون کنم بعدشم براشون یه چارت رسم کنم
اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
کاربر شهرسختافزار
سلام ازتوضیحات خوبتون ممنونم
من یه سری عددداخل یه textbox دارم که باید اول ازهم تفکیکشون کنم بعدشم براشون یه چارت رسم کنم
اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
|
|
مدیر بازنشسته
بیشتر توضیح بدید دوست عزیز .. چه نوع اعدادی هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pmf_1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pmf_1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدازComponet این را Microsoft chart controler را add کنید .کد:Dim intLen As Integer Dim intRenge As Byte Dim arrInt() As Integer Private Sub Command1_Click() intRenge = intLen ReDim arrInt(intRenge) For i = 1 To (intLen + 1) arrInt(i - 1) = Val(Mid(Text1.Text, i, 1)) Print arrInt(i - 1) Next MSChart1.ChartData = arrInt End Sub Private Sub Form_Load() End Sub Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer) If KeyAscii < 49 Or KeyAscii > 58 Then KeyAscii = 0 Else intLen = Len(Text1.Text) End If End Sub
من راجع به chart اطلاعاتی نداشتم اما این را مطالعه کنید :
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.60%29.aspx
آخرین ویرایش توسط deopen در تاریخ 28-07-09 انجام شده است
MoBiN.R (30-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks