من که با PEid چک کردم نوشت ==> C# .Netبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 حالت داره:
یا از Protector استفاده کردی که اینطور نیست!
یا وقتی Visual Studio رو نصب کردی حالت Defalt ی که اول برنامه میپرسه رو روی #C قرار دادی (من خودم یه بار این کا رو انجام دادم و روی VB تنظیم کردم! برنامه هایی که با #C می نوشتم به صورت VB کامپایل می شدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
هنوز راه حلی واسه حالت دوم پیدا نکردم مگر اینکه Visual Studio رو Uninstall کنی و دوباره نصب کنی!
=========================
اين کرک مي رو هم ساختم که ديگه نميشه با Reflector باهاش کار کرد! (این همونی بود که واسه آرمین جان گفتم)
کلا بايد بي خيالش بشيد چون کدش قابل دسترسي نيست و Protect شده!
خودم که نتونستم Unprotect ش کنم! حساب کنيد اگر با PEid بازش کنيد ميگه اين برنامه با Borland Delphi نوشته شده!!
من ميرم همه جا ميگن امنيت Net. در حد تيم مليه ولي اگر راست ميگن بيان اينو کرک کنند!
البته باید راهی وجود داشته باشه! من فعلا دارم تحقیق می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/259509399/Crack_Me_Protected.zip.html

Bookmarks