قبلا تاپیک ساخته شده بود علی جان کسی هم استقبال نکرد
ما هم دستی در کرک داریم ولی وقتش رو ندارم ، انشالله موفق باشی در این کار !!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا تاپیک ساخته شده بود علی جان کسی هم استقبال نکرد
ما هم دستی در کرک داریم ولی وقتش رو ندارم ، انشالله موفق باشی در این کار !!
araku (19-02-17), ™Ali (08-07-09), Mojtaba313 (11-08-14)
این تاپیک همونیه که میخاستم .. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول برو تا بریم
گفتی که خودتم زدی تو کار کرک ... چجوری ؟ پچ میسازی؟ مینویسی یا با نرم افزار ؟
Friends Will keep you Dry
™Ali (08-07-09), Mojtaba313 (11-08-14), Olesius (08-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام امیر جان
این تاپیکی که الان مشاهده می کنید با تاپیک های قبلی خیلی فرق داره!
در این تاپیک همان طور که از Title ش برمیاد یه فرد باید دارای توانایی های زیر برای کرک کردن باشه:
1- آشنایی با زبان اسمبلی
2- آشنايي به API هاي ويندوز
3- آشنايي با ديباگر ها و دي اسمبلرها و ...
4- آشنایی با یک زبان برنامه نویسی
5- و غیره (فعلا اینا یادمه!)
من شخصا بعضی از توانایی ها رو در حد کافی دارم و یه جوجه هکر هستم!
تو این ما انتظار نداریم از که همه بیان و کرک کردن یاد بگیرند، فقط یه چند تا مخاطب درست و حسابی داشته باشیم کافیه!
البته این مخاطب ها رو هم واسه گفتگو و رد و بدل کردن Crack Me میخوایم!
فعلا از معرفی ابزار شروع می کنم و به زودی آموزش های اصلی تا حدی که بلدم شروع رو می کنم .
خوشحال میشم اگر شما هم من رو کمک کنید. به زودی چند تا برنامه هم می نویسم و به شما میدم ببینم میتونید کرک کنید.
با تشکر علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K A S R A (09-07-09), Mojtaba313 (11-08-14)
جمله قرمز رو بخونید معنیش چیه ؟ یعنی من فقط حرف میزنم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه گویا زمانی که برای اولین بار HD Tune نسخه 3.5 رو کرک کردم شما خواب بودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CrackME به درد کسایی میخوره که بخوان تمرین کنن بعلاوه کرک کردن برنامه شما برای من چه سودی داره ( چند مورد بگید )
یک چند مورد رو من اضافه کنم به صحبت های علی جان :
کرک کردن حوصله و وقت آزاد میخواد بعلاوه فکر نکنید با یک ساعت نشستن میتونید یک برنامه مثل PowerArchive و ... رو کرک کنید
یادگرفتن کرک صبر ، پشتکار و تمرین زیاد میخواد ( یک نرم افزار با یک CrackME از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن )
موفق باشید
™Ali (09-07-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام
منظوری نداشتم. بلکه فقط قصد داشتم سطح کرک شما رو بسنجم . وگرنه خودم تو فرومی که فعالیت کرک دارم هم کرک می کنم و هم Crack Me میدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدجمله قرمز رو بخونید معنیش چیه ؟ یعنی من فقط حرف میزنم ؟
جالبه گویا زمانی که برای اولین بار HD Tune نسخه 3.5 رو کرک کردم شما خواب بودید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوبه نمی دونستم HD Tune کرکش کردی! الان خودم روش کار می کنم!
در کل هدف از Crack Me بالا بردن و تقویت دانش کرک هست چه بسا Crack Me هایی هستند که کرک کردشون از نرم افزار ها هم ساده تره. نرم افزاری مثل Xara 3D رو من فقط در 2 دقیقه کرک کردم!
تایید می شود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیک چند مورد رو من اضافه کنم به صحبت های علی جان :
کرک کردن حوصله و وقت آزاد میخواد بعلاوه فکر نکنید با یک ساعت نشستن میتونید یک برنامه مثل PowerArchive و ... رو کرک کنید
یادگرفتن کرک صبر ، پشتکار و تمرین زیاد میخواد ( یک نرم افزار با یک CrackME از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن )
این کرک می که آپلود کردم رو یکم روش کار کنید ببینید چجوریه: (حتی 10KB هم جا واسه آپلود تو PCN ندارم!)
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/253713002/CrackIt.exe.html
کاربر شهرسختافزار
سلام
میشه نحوه کرک کردن این فایل را توضیح دهید؟
http://ifile.it/dnwmlr9
http://ifile.it/dnwmlr9/VTC.exe
کاربر شهرسختافزار
سلام
میدونم که مدت زمان زیادی از این پست میگزه
ولی اگر مقدور هست لینک ها را آبدیت کنید
تاپیک واقعاخوبی هست
حیفه
ممنون
تاپیک قدیمی اپدیت = اخطاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ozviat88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks