Mozilla Firefox 3.0 RC1
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان.
ویرایش نوین مرورگر «موزیلا فایرفوکس» که میتونید اون را بارگذاری نمایید.
بارگذاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mozilla Firefox 3.0 RC1
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (17-05-08)
|
سلام دوستان
من چند روزه که وقتی روی آهنگ های که میخوام دانلود کنم کلیک میکنم و Save Link as رو میزنم دانلود طی یک ثانیه به پایان میرسه و Done میشه ولی فایل کار نمیکنه میشه کمک کنید؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
لینک اون آهنگ هایی که میخوای دانلود کنی احتمال زیاد یا مستقیم نیستند یا اشکال داره . لطفا برام بفرستشون لینکاش را ( توی پیغام خصوصی )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
June , 17 یا به عبارتی 28 خرداد تاریخ رسمی انتشار Firefox 3 Final اعلام شد !
شمارش معکوس شروع می شود !
4 روز دیگر ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
5 روز دیگه................... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (ساعت ما از اونها جلوتره!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
من دیشب بعد از ساعت 12 گفتم ، پس همون 4 روز دیگه درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عالیه ! بچه ها اگه پایه کار باشیم میخوایم اولین بنچ مارک های دنیا را ما بدیم موافقید ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Keih@n.G (13-06-08)
|
اگه خیلی تخصصی بتونیم کار کنیم که خیلی عالی میشه .
من هستم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (13-06-08)
منم هستم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (13-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks