D J V A H I D (22-01-10), PUMAOC (22-01-10), Saeed-Milan (24-01-10)
saeed0c عزیز فارسی بنویسید لطفا ، اولین پست فینگلیش بعدیتون پاک میشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (22-01-10), PUMAOC (22-01-10), Saeed-Milan (24-01-10)
سلام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از کلانجار رفتن های زیاد با ورژن 3.6 بتا 4 . سرانجام لینک زیر رو پیدا و نصب کردم که خوشبختانه کار کرد و بدرد خورد.
از آقا ساسان متشکرم که گوش این جانب رو پیچوند تا بیشتر بگردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم لینک نسخه ی 3.6 که الحق و الانصاف از IE8 سریعتره :
اینم تنضیمات لنگوییج برای کار کردن زبان فرسی در فایر فاکس من :HTML Code:http://www.softpedia.com/progDownload/Mozilla-Firefox-Final-Download-5787.html
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...6_fghfghgf.JPG
Saeed-Milan (24-01-10)
سلام
ببخشید دوبار ه مزاحم شدم.
الان تازه متوجه شدم و قتی FF بازه هاردم هر چند دقیقه یه بار زور می زنه که یه چیزی بنویسه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انگار یه چیزی تو درایو ویندوز (همون جا که نصبش کردم) سیو می شه.
یه کم گشتم دیدم هر چند دقیقه یه بک آپ می گیره تا اگه مثلا برق رفت باز یابیش کنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چه طوری این قابلیتو خاموش کنم ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مقایسه قدیمی بین وسایل نقلیه و مرور گرهای اینترنت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
masoomiyat (22-01-10), N@VID (24-01-10), Saeed-Milan (24-01-10)
|
سلام :
این عکس که برای پس زمینه نوار ابزار فایرفاکس است رو حیف دیدم نزارم ! فایرفاکس در حال خوردن اینترنت اکسپلورر
البته برنامه personas رو باید روی فایرفکس نصی کنید ...
اگه تا الان این افزونه رو روی فایرفاکس نصب نکردید ، از اینجا دریافت کنید
شما بوسیله این افزونه می تونید پس زمینه نوار منوی فایر فاکس رو با قرار دادن عکس زیبا تر کنید
D J V A H I D (24-01-10), JEskandari (24-01-10), Saeed-Milan (24-01-10)
فايرفاكس براي نوكيا ميآيد
موزيلا از دومين نگارش آماده عرضه فايرفاكس براي موبايل پردهبرداري كرد. فايرفاكس1 كه براي سيستم عامل منبعباز نوكيا با نام Maemo عرضه ميشود، براي دانلود در اختيار مردم قرار دارد.
علاوه بر نوكيا اخيرا با ارتقاي فرمور 900N سرعت اين گوشي را بهبود بخشيده است، موزيلا نيز با استفاده از آخرين موتور طرحبندي Gecko براي فايرفاكس موبايل، تجربهوب كاربران 900N را درست مشابه تجربه وب كاربران فايرفاكس6/3 يكسان كرده است.
موزيلا همچنين بهدنبال اين است كه اين نگارش را براي ديگر سيستمهاي عامل و گوشيهاي موبايل نيز عرضه كند.
منبع
به نظر دوستان راهی هست که بشه از Cache این فایرفاکس یه Backup گرفت ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افزونه هفته
افزونه، از نان شب واجبتر است
لايفهکر که وبسايت معروفي در زمينه نکات مختلف زندگي ديجيتال است، يکي از افزونههاي فايرفاکس را عرضه كرده و آن را افزونه الزامي لايفهکر ناميده است. اين پك شامل 9 بسته افزونه است که هر کاربر کامپيوتري بايد آنها را داشته باشد.
اين افزونهها عبارتند از: انتخاب فولدر ذخيره مناسب با فايل دانلودي، بهبود کنترل تبها در فايرفاکس، اسکريپت جيميل بهتر براي بهبود عملکردهاي جيميل، افزونه جلوگيري از تبليغات اينترنتي براي مشاهده صفحههاي بدون تبليغ، افزونه کپي خودکار براي کپي کردن متن با انتخاب آن، افزونه دانلود که همانند يک مدير دانلود قوي براي فايرفاکس شما عمل مي کند، افزونه منوي شخصي براي پنهانسازي منوهاي فايرفاکس و همخوانسازي بوکمارکها و پسوردها ميان چند کامپيوتر. اين افزونه را از لينک زير دريافت کنيد:
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...cker_musthaves
وقتي مسنجري در کار نيست
يونو يک افزونه است که چندين کار انجام ميدهد، ميتوانيد از طريق آن تمام اکانتهاي شبکههاي اجتماعي خود را در يک محل و نوار کناري فايرفاکس خود کنترل کنيد، اگر اتفاقي افتاد، با يک آگهي از آن مطلع شويد و به مسنجر جيميل، ياهو و ... نيز متصل شويد.
کافي است اين افزونه کمحجم را دريافت کنيد و امکانات بينظير آن را مشاهده کنيد:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1833
1833
منبع
دوستان پیشنهاد میشه حتماً از این افزونه ها مخصواصاً افزونه اول استفاهد کنید واقعاً کاربردی هست.
FEBE اینکار را انجام میده ولی باید جای دایرکتوری کش FireFox را بهش دستی بدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حقیقت این Plugin میتونه از هر دایرکتوری روی سیستم که خواستی Backup بگیره
Saeed-Milan (15-02-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks