D J V A H I D (01-07-08), Galaxy (01-07-08)
Top 10 FireFox 3.0 Features
10 قابلیت برتر در فایرفاکس 3.0 :
در این فایل فلش به بررسی تصویری ده قابلیت برتری که مرورگر فایرفاکس 3.0 نسبت به نسخه های قبلیش داره اشاره میشه که واقعا خوب توضیح میده به خصوص در مورد آدرس بار که فوق العاده زیبا نشون میده بهتون توصیه میکنم اگه کاربر فایرفاکس هم نیستید این فایل را ببینید که در سیستم عامل لینوکس تهیه شده :
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (01-07-08), Galaxy (01-07-08)
سلام..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شما کافیه اینجارو تو اپرا یه نگاهی بندازی [Shift+F12 > Buttons]
شما تو فایرفاکس تعداد دکمههایی که میشه تغییر داد رو ببین و با همون قسمت تو اپرا مقایسه کن.
کُلَن همون قسمت App. کافیه برای قسمت بولدشدهی اول (;
2- اتفاقن همین جدا کردن تنظیمات به نظر من یه نقطهی قوت هست برای اپرا !
چون جدا کردن تنظیمها باعث میشه دست سازندهها باز بشه و گسترده شدن امکانات رو هم میتونه به دنبال داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (01-07-08), Shahryar (01-07-08)
حالا این 10 ویژگی چی هست ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجمش زیاده!!
قسمت دوم عرض کردم کردم سلیقه ای هست بیشتر و بستگی به نوع کاربر استفاده کننده داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط carl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد Customize کردن گفتم توی پست قبلیم آپرا توی این زمینه خیلی قوی هست . 2- این کاری که گفتید را دیدم تک تکش را خیلی جالب بود و اتفاقا قسمت جالبی بود که بهش اشاره کردید اما به صورت پیشفرض توی فایرفاکس که خیلی از این امکانات هست مثل Space ، Print و ... . اما اون هایی که نیست اصلا نگرانش نباشید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و من هم سر همین قضیه میگم توی این قسمت فایرفاکس قوی تر هست چون اکستنشن هایی داره که شما میتونید باهاش خیلی بیشتر از این حرف ها Customize کنید ، مثال :
Menu Editor : شما بوسیله این اکستنشن میتونید خیلی راحت منو های اصلی مثل Edit ، View و ... را ادیت کنید یا منوی Context که همون کلیک راست کردن در صفحات هست .
یا یک چیزی شبیه Side Bar آپرا
اما این چیز شاخصی نیست برای فایرفاکس شما این ها را ببینید :
Custom Buttons : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این قابلیت خودش به تنهایی فکر نمیکنم حرفی برای گفتن بگذاره ! به وسیله این اکستنشن شما میتونید دکمه های دلخواه اضافه کنید ! حالا این یعنی چی ؟! آهان الان میگم ! اینجا را ببینید :
http://custombuttons.phpbbnow.com/viewforum.php?f=1
شما میتونید از تمامی این دکمه ها استفاده کنید در فایرفاکس ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته دیگه من الان که دارم توی اکستنشن ها دکمه ها و قابلیت های Customizing خیلی زیادی میبینم مثل دکمه امکانات گوگل و ... اما لزومی نداره اکستنشن ها را در این تاپیک همشون را معرفی کنیم چون شما بسته به کاری که داریم انتخاب میکنید !
از این رو پیشنهاد میکنم محمود عزیز و سایر دوستان اگه دنبال دکمه ها و قابلیت های بیشتری هستید یا توی قسمت Add-On یا توی سایت موزیلا سرچ کنید .
( لازم به ذکر هست که من این جور مقایسه ها را خیلی دوست دارم چون منطقی هست شما یک قابلیت میگید که من بلد نیستم و یاد میگیرم و من یک قابلیت میکنم که ممکنه شما بلد نباشید پس اینجا هیچ بحث غیر منطقی وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Galaxy (01-07-08)
نمایش تصویری قابلیت های آدرس بار : مثل Tagging ، بوکمارک کردن با استفاده از دکمه ستاره و چند تا آموزش دیگه مثل سرچ کردن Add-On توی فایرفاکس و ... .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجمش 7-8 مگابایت هست متاسفانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چرا من تاحالا این اکستنشن Custom Buttons را لینک های اون سایته را ندیده بودم ؟!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونم فوق در یک کلمه بگم : خارق العاده هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام دکمه هایی که توی آپرا بود را توش پیدا کردم . راستی این را تست کنید من باهاش خیلی کیف کردم :windows shortcuts برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
|
کاش تو مقایسهی فایر با اپرا کمتر اد-آنها رو به رخ میکشیدند؛
هرچی باشه همین موضوع اد-آن نتیجهی اپنسورس بودن برنامهست و چون اپرا اپنسورس نیست، از این امکان محرومه
اینجا هم مقایسهی جالبی شده (امکانات اولیه مقایسه شده)
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison of web browsers
جالب بود ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط carl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمود جان در مورد مقایسه امکانات آپرا با اکستنشن های فایرفاکس چون نرم افزار Open-Source هست و دقیقا همین طوره که خودتون میگید و بحث امکانات میشه مقایسه در کل هست . اگه اکستنشن بد بود و یا قدرت مرورگر به بدون افزونه بود آپرا نمیومد Widget اضافه کنه .
بگذریم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این را ببینید :
http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_s...f_web_browsers
نشون دهنده کاهش رشد استفاده از IE و اضافه شدن به آپرا و فایرفاکس هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
خب اگه قرار بر اینه که یه نرمافزار اپنسورس با یه کلوزدسورس مقایسه نشه؛ واقعن ایجاد این تاپیک....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+
درصد استفاده از فایر، اصلن نشوندهندهی برتریش نسبت به اپرا نیست (همه میدونیم)
چون حتا من که از فایر استفاده نمیکنم با اون همه تبلیغی که واسه نسخهی 3 شد دانلودش کردم تو همون روز اول (اگرچه حتا اگه این کارها رو نمیکردن هم باز دانلودش میکردم)
محمود جان من گفتم اون صفحه ی ویکی پدیا را ببینید که آمار رو به رشدی دارند آپرا و فایرفاکس من کی گفتم دلیل بر برتری هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Carl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه پس مقایسه باید بشند این دو تا پس این را هم باید قبول کرد که در بحث امکانات فایرفاکس جدای از اکستنشن هاش نیست .
ما تا اینجا یک بررسی سیستم پایه ای انجام دادیم مثل تست های اسید ، SunSpider و ... اما این تست ها تست های سیستمی هستند . اگه موافق باشید یک سری تست و مقایسه کاربر پایه ای هم داشته باشیم . از این رو یک پیشنهاد دارم :
به دو تیم تقسیم میشیم :
1- آپرا
2- فایرفاکس
افرادی که توی این دو تیم هستند میاند و یک بررسی دقیق از امکانات و مشخصات نسخه آخر ایجاد کنیم و یک حالت انتخاب به کاربر دادن ایجاد کنیم و هم اینکه این امکان را ایجاد کنیم که کاربران این دو تا مرورگر را با هم آشنا بدیم به این صورت که توی امکانات در آخر میتونیم آموزش هایی که مشابه انجام میشند را بگذاریم که کاربری از آپرا میاد فایرفاکس یا بر عکس دچار مشکل نشه .
نظرتون چیه ؟
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks