چشم عزیزان :give_rose: دوباره از اول درست میکنم :wink: و درش اینها رو قرار میدم اگر میبینید غلط انلایی هست بخاطر اینه که شب درست کردم چشمام خمار بود نمیدیدم :1. (38):
بازم ممنون :1. (40):
Printable View
چشم عزیزان :give_rose: دوباره از اول درست میکنم :wink: و درش اینها رو قرار میدم اگر میبینید غلط انلایی هست بخاطر اینه که شب درست کردم چشمام خمار بود نمیدیدم :1. (38):
بازم ممنون :1. (40):
خوب سوالات و مشکلات دیگه ای در مورد مصرف رم و VM در این دو مرورگر نیست ؟ اگه نیست بریم قسمت بعدی ...
والا من که نفهمیدم چی به چی شد!
ولی با توجه به تعداد تبهایی که من استفاده میکنم، اپرا رو ترجیح میدم :great:
مبحث بعدی چی بید ؟!
شاید دوستان دیگه ای هم همانند شما باشند پس بگذارید یک تصریح سازی بکنم :نقل قول:
- Opera در حالت شروع و یک تب میزان استفاده کمتری داره ( در تصاویر مشخص هست ) .
- Opera هر چه قدر استفاده از حافظه بیشتر میشه تا یک جایی اضافه میکنه و بعد یک دفعه میریزه توی VM و استفاده از VM توی 9.5 بسیار زیاد شده ( اون تست آخر را ببینید غیر فعال شده VM ویندوز اما کاری به اون نداره ) .
- FireFox در حالت مولتی تب ( حدود 10 تا تست شد و 50 تا ) در حالت 10 تا بهتر هست ( میزان حافظه اشغالی + VM ) اما در حالت 50 تب میزان اشغالی حافظه اصلی ( RAM ) بیشتر داره حدود 50 مگابایت ( تقریبا ! ) اما VM ای حدودا 100 مگابایت کمتر استفاده میکنه .
موفق باشید
شهریار :love:
سلام×!
من از اپرا استفاده میکنم فایر فاکس هم دارم اما..اول به خاطر این که واقعا از اینکه اکستنشن استفاده کنم بدم میاد به خاطر هر کار ساده ای باید یه اکستنشن دانلود کنم قبول اکستنشن ها قابلیت های بسیار حالب و به درد بخوری به مرورگر اضافه میکنن اما فایر فاکس بدون اکستشن پس چیه دیگه؟ دوم اینکه من تا حالا از منو های فایرفاکس سر در نیاوردم! خیلی عجیب غریبه در حالی که کل تنظیمات اپرا در Tools=> Preferences قرار داره. سوم به خاطر میانبر های فوق العاده اش نه تنها گستچر ها بلکه کلی خرت و پرت دیگه که البته یکی از مشکلاتش اینه که میانبر های ابتدایی هم با بقیه مرورگر ها فرق میکنه و باید کلی وقت بگذره تا کاملا به اپرا عادت کرد. قابلیت Customize فوق العاده هم خیلی به درد میخوره... هر چیزی رو میشه اضافه، کم کرد یا جاش رو تغییر داد.
سلام دوست عزیزم ... :give_rose:نقل قول:
یک سمینار در کرمان اگه اشتباه نکنم برگزار شد در رابطه با فایرفاکس اگه شد یا افرادشون را به اینجا دعوت میکنیم یا حداقل بعضی از مطالبش را اینجا میگذاریم چون صحبت هایی که شما کردید در مورد بدون اکستنشن بر میگرده به همون توضیحات Open Source و ... .
اما در مورد منو ها و قابلیت Customize کردن در آپرا ، آپرا نقاط قوت بسیاری داره اما در این زمینه فایرفاکس کمی جلو تر هست چراکه شما از منو ها گرفته تا ... را میتونید به روش دلخواهتون بچینید و خیلی کار های دیگه .
در مورد تنظیمات این بیشتر مربوط به میزان زمانی هست که با یک مرورگر کار کردید و کمی هم سلیقه ای . اما در مورد اون صحبت آسانی کار تنظیمات در آپرا در Appearance ، Quick Pref و Preferences و Advanced به نظرم برای یک کاربر عادی کمی مشکل تر از منوی Tools>Option در فایرفاکس باشه عزیزم :great:
موفق باشید
شهریار :give_rose:
من فایرفاکس رو هم نصب کردم و همین طور اپرا
درکل روی استفاده ی عادی و مرور سایت ها به نظرم اپرا روون تر و خوش دست تر بود !
تم و ظاهرش هم که عالیه
در کل خیلی از چیزهایی که توی نسخه ی 9.2 اپرا منو آزار می داد توی نسخه ی 9.5 حل شده
بسیار عالی ! عزیزم اگه فایرفاکس را داری میشه چند تا از قالب هایی که خیلی دوست داری را هم اینجا برامون معرفی کنی ؟ :1. (40):نقل قول:
Ctrl + Tab :
این اکستنشن که قرار است در نسخه 3.1 فاینال به صورت پیشفرض در مرورگر قرار گیرد کاری شبیه به Alt + Tab در ویندوز را انجام میدهد . این اکستنشن را فعلا جدا گانه دانلود کنید اما بدونید که در نسخه 3.1 فاینال طبق گفته خود موزیلا قراره به صورت بهتر و زیبا تری به صورت پیشفرض قرار بگیره :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرتون چیه ؟ به نظرم خیلی قشنگ اومد . :great:
سپهر جان نکته ای که اشاره نکردید اینه که با Ctrl + Tab شما میتونید توی تب هاتون سرچ و فیلتر کنید !!!نقل قول:
این هم دو تا اسکرین شات دیگه :