9.27 :1. (38):نقل قول:
Printable View
9.27 :1. (38):نقل قول:
بقیه دوستان آپرایی هم همچین نظری دارند ؟!نقل قول:
Carl جان موافق نظر شهریار جان مبنی بر مقایسه ندارید ؟
Yeah:1. (38):نقل قول:
بقیه دوستان آپرایی هم همچین نظری دارند ؟!
خوب پس این دیگه چه مقایسه ای هست ! وقتی شما خودتون قبول دارید که مرورگرتون نسخه قبلیش بهتر بوده ! :great:
سلام عزیزان دل
کــــــــــــــــــــــمک
اپرا 9.51 رو دارم اما گا هی اوقات که روی یک لینک کلیک می کنم این پیغام رو نشون می ده و وارد اون صفحه نمی شه ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه جوری رفعش کنم ؟؟
دوست عزیزم این تاپیک مربوط به رفع مشکلات آپرا یا فایرفاکس نیست لطفا در کلوب مربوطه مطرح کنید مشکلاتتون را .
( این مشکل مربوط به فیلتر بودن انجمن هست شما از forum.pcnetwork.ir استفاده کنید .
بدون تعصب نسبت به اپرا بذار بگم:
فایرفاکس با ADD-ONS هاش قدرتی باور نکردنی داره و تقریبا با تمام سایت ها و فروم ها سازگاره بر خلاف اپرا :gasp:
من الان از FireFoX استفاده می کنم.
الان دیدم که ورژن 9.51 اومده و کاراییش خیلی خوب شده نسبت به تمامی نسخه های قبلیش:yes:نقل قول:
خوب پس این دیگه چه مقایسه ای هست ! وقتی شما خودتون قبول دارید که مرورگرتون نسخه قبلیش بهتر بوده ! :great:
اینو بدون تعصب هردوشون مشکل دارن. صفحه کنترل پنل فرومها معمولا با اپرا مشکل داره یا بعضی سایتا. سایتایی هم هستن که با فایرفاکس مشکل دارن. مثل سایت دانشگاه ما. سایت معروف دومین تولز و...نقل قول:
تقریبا با تمام سایت ها و فروم ها سازگاره بر خلاف اپرا
بله همین طوره :great:نقل قول:
سایت هایی که با آپرا مشکل دارند بیشتر مربوط به جاوا اسکریپت ها هست . اما سایت هایی با فایرفاکس مشکل دارند بیشتر مربوط به CSS هست که در نسخه 3.1a1pre که الان بنده دارم استفاده میکنم خیلی بهتر شده چراکه CSS Selector هاش مثل Opera شده و چند تا قابلیت دیگه .
سعید جان 3.1a1pre را تست کن عزیز اون سایت هایی که مشکل داشت را ببین مشکل هنوز دارند .
قربانت
شهریار :give_rose: