ولی در کل تست جالبیه + غیر قابل اعتماد!نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
Printable View
ولی در کل تست جالبیه + غیر قابل اعتماد!نقل قول:
سپاس
سلام خدمت دوستان
اندکی سرم خلوت تر شده و تونستم یه نگاه بندازم به فایرفاکس 3
یکی از مسائلی که ذهن منو مشغول کرده بود این بود که چطور فایرفاکس میزان استفاده از حافظه رو اینقدر کاهش داده؟!
حس فضولیم گل کرد (:1. (38):) و تصمیم گرفتم خودم تست کنم!
جالب بود ، و نتایج جالب تر!! مشاهده بفرمائید :
1. باز کردن مرورگرهای Opera 9.5 Final و FireFox 3.0 Final در حالی که هیچ تبی باز نبود ( بدون لود هیچ صفحه ای) نتایج میزان حافظه اشغالی:
2. باز کردن فروم خودمون (PCNetwork) بصورت یک تب توسط دو مرورگر و مقایسه حافظه اشغالی:
3. باز کردن فروم پی سی نتورک + سایت شهرسخت افزار ( مجموعاً دو تب ) و مقایسه حافظه اشغالی:
4. باز کردن پی سی نتورک + شهر سخت افزار + گوگل + یاهو ( مجموعا چهار تب ) و مقایسه حافظه اشغالی:
واقعا نتایج واسم جالب بود و این سوال هم در ذهن من ایجاد شد که پس این نتایج موجود در وب چی هست؟!
از شما دوستان هم تقاضا میکنم که امتحان کنید و نتایج رو اعلام کنید.
نکته : روی مرورگر فایرفاکس هیچگونه اکستنشنی نصب نشده بود! واضح است که در صورت اضافه کردن اکستنشن معمولا میزان حافظه اشغالی بالاتر میره!!
سپاس ( منتظر باشید! )
بسیار خب!نقل قول:
در مورد Full Screen اصلا این طور نیست ! شما دکمه F11 را روی مرورگرتون بزنید در آپرا و در فایرفاکس ببینید کدوم بهتره ! در فایرفاکس ضمن Full Screen شدن امکان دیدم تولبار و آدرس بار هم هست اما در آپرا خیر !
اگه میخواید در حال Full Screen نوار آدرس رو داشته باشید، فقط و فقط کافیه که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو کلیک کنید!!
اگه میخواید در حالت Full Screen نوار آدرس + اسکرولها + تب ها رو داشته باشید فقط کافیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کلیک کنید!!
با کلیک کردن روی اون لینکهایی که دادم یک دکمه به My Buttons شما اضافه میشه که شما میتونید اون رو Drag کنید و در هر جا که خواستید قرار بدید
سپاس
ممنون آموزش خوبی بود . من با این طرح موافقم چون من یا هیچ کس دیگه که کامل اطلاعات نداریم من میگم ، یکی دیگه هم یک آموزش دیگه میگه و کم کم روی هم جمع میشه ! :1. (40):نقل قول:
سرچ تورنت بصورت یک امکان Built-in در اپرا در قسمت Search :نقل قول:
تازه امکانات دیگه ای هم فایرفاکس داره مثل سرچ تورنت که به صورت حتی یک تولبار میتونه باشه در فایرفاکس !
حالا شما پاشید برید اکستنشن نصب کنید! (شوخی)
سپاس
توی کار های این جوری آپرا خودش را بکشه هم نمیتونه به پای FireFox اوپن سورس برسه این را ببینید :نقل قول:
+ اون اکستشنی که برای بیت تورنت هست را یک لحظه نصب کنید و یک مقایسه کوچیک با امکانات آپرا بکنید . :1. (26):
چشم در برابر چشم :1. (38): برنامه امشب سینماهای شهر سخت افزار و مجموعه :1. (23):نقل قول:
عزیزم تستی که بنده گرفتم در تست ها با تعداد تب های خیلی زیاد تر از این حرف ها بود .
2- آپرا از این نظر توی تب های زیاد بد تر از فایرفاکس شده میدونی چرا ؟ یادتون هست که فایرفاکس برای کاهش استفاده از رم چه تکنیکی استفاده می کرد ؟ ( ترفند بود ) . آپرا نیز از الان از VM داره استفاده می کنه . میگید نه ! یه 20 تا تب باز کنید و VM را ببینید . VM هم که تکنیک کاملا قدیمی در فایرفاکس هست و اگه کسی واقعا بخواد میتونه با چند تا کلیک VM را زیاد تر کنه !
موفق باشید
شهریار :give_rose:
مهراد اگه دقت كني مي بيني كه اپرا تو باز كردن تصاوير فوق العاده سريع تر عمل مي كنه.
این بار بدون Virtual Memory و تست با 12 تب، فقط به خاطر تو !!نقل قول:
سپاس
برای محدود کردن Firefox در استفاده از رم about:config را در آدرس بار تایپ کنید و در درون باکس ف-یلتر عبارت browser.cache را تایپ کنید تا نتایج محدود شوند و سپس browser.cache.disk.capacity را انتخاب کنید در حالت عادی مقداری که برای این گزینه در نظر گرفته شده است 50000 است ولی اگر شما یک رم بین 512 مگابایت الی 1 گیگ دارید توصیه میشود آن را بر روی 15000 بگذارید.