Keih@n.G (23-06-08)
همچین روشی برای اپرا هم وجود داره ولی ما در حالت دیفالت مقایسه کردیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farshid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همینطورهمهراد اگه دقت كني مي بيني كه اپرا تو باز كردن تصاوير فوق العاده سريع تر عمل مي كنه.
لطفا در نظرسنجی شرکت کنید
Keih@n.G (23-06-08)
این هم تست با 80تب:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مقدار برای کسی که بالای 2گیگ رم داره مهم نیست.
این را هم اگه کسی تاحالا لینک نداده ببینید: http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/
آخرین ویرایش توسط Farshid در تاریخ 22-06-08 انجام شده است
Keih@n.G (23-06-08), M A H R A D (23-06-08)
|
این یکی ! این کار را اکستنشن RamBack را میتونید نصب کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این بحث این قدر مهم نبود اما حالا که پاش افتاده ادامه میدیم چون من عاشق بحث درست و حسابی هستم چه به نفع فایرفاکس چه به نفع Opera ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farshid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من نتایج رو بصورت چارت درست کردم و شما میتوانید در اینجا اوها رو مشاهده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موارد مهم : چارتها طبق رنگ میباشند که در بالای صفحه در آنجایی که اسم مرورگر ها آمده رنگ ها تعیین شده و در چارت استفاده شده
مجموعه تست ها در قالب دو تصویر
و در آخر DHTML
وقتی بحث در مورد حافظه به پایان رسید منو خبر کنید تا توی چارت درستش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوران سیدامیر ( میکرون ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (24-06-08), Farshid (23-06-08), Galaxy (23-06-08), Keih@n.G (23-06-08), M A H R A D (23-06-08), sAsAn.K (23-06-08), Shahryar (23-06-08)
ممنون عزیز .
چه غلط املایی هایی تو عکس ها هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
امیر جان عالی بود فقط چند تا مسئله اگه میشه رفعش کنید . FireFox 3.1a1pre خیلی فرق داره با FF 3.0pre !
یک جوری توی تصاویر مشخص کنید که مال کدوم رنگ مال کدوم مرورگر هست و یا توی هر عکس یک جوری جاش بدید خیلی عالی میشه + بنویسید که توی تست ها کدوم " مقدار کم تر بهتر است " یا " مقدار بیشتر بهتر است " .
و نکته آخر اینکه اگه میشه هر تست را جدا از بقیه ( توی یک عکس جدا باشه ) + خط آخر انجمن پی سی نتورک و بالا هم Shahr Sakhtafzar e نداره .
عالی شده بود
قربانت شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
خوب بفرمایید خدمت دوستان :
تست در حالت معمولی ( یک تب ) :
تست در حالت لود در حالت معمولی ( با 9 تب ) :
تست در حالت لود در حالت فوق العاده ( با 53 تب ! ) :
فکر نمیکنم دیگه نیازی به توضیح من باشه در مورد استفاده از Virtual Memory در نسخه جدید آپرا + دوستانی که دوست دارند این طوری از فایرفاکس استفاده کنند ( مثل آپرا و هر جور که مایلند از نظر مقدار استفاده از VM ) بگند تا آموزش اون را هم بگذاریم .
هر دو مرورگر برای اولین بار بود این صفحات را لود میکردند و Cache وجود نداشت + فایرفاکس پروفایل جدید ساختم و تست کردم .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Galaxy (23-06-08)
ممنون سید امیر جان
ولی چند مورد اشکال داره. مثلا مورد اول FireFox 3.1pre هست
توی تست جاوا اسکریپت اندازه Barها درست نیست ( توی Memory Usage هم همینطور )
راستی ShahrSakhtafzar صحیح هست! ( و نه Shahre )
سپاس
|
من بدون VM هم تست گذاشتم که.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل فکر کنم در این زمینه Opera 9.5 > FireFox 3.0
ها ؟!
مهراد جان اون تستی بود که شما کردی با 0 کردن Virtual Memory ربطی به قضیه نداشت ببینید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به غیر از من و مهراد عزیز سایر دوستان هم شرکت کنند در بحث تا هم ما چیز یاد بگیریم از شما و هم شما از ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks