چرا جواب میدن
باید یه تحقیقی بکنم ...
مگه 9.5 بتا و 9.25 روی ویستا جواب نمیده ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
چرا جواب میدن
باید یه تحقیقی بکنم ...
سلام اقا ساسان جواب میده من دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن. منم طرفداره اپرا هستم سرعتش 4 برابر بقیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیهان جان خوش اومدید به جمع اپرایی ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها لطفا بگید که از چه ورژنی از اپرا استفاده میکنید
من خودم 9.23 استفاده میکنم و در کنارش 9.5 بتا هم دارم
شما هم بگید
سپاس
Emperatour (19-02-08)
Opera 9.26 Build 8835 - Final
Download Classic
Download English USکد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/926/en/Opera_9.26_Classic_Setup.exe
کد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/926/en/Opera_9.26_Eng_Setup.exe
Download International
کد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/926/int/Opera_9.26_International_Setup.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Emperatour (20-02-08), M A H R A D (20-02-08)
|
خب بتاست و غیر از این نمیشه انتظار داشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی همونطور که گفتی سرعتش فوق العاده شده ... گاهی اوقات میشه که من یه صفحه رو نمیتونم با 9.23 باز کنم
ولی با 9.5 خیلی سریع باز میشه
سپاس
Emperatour (20-02-08)
سلام دوستان عزيز من از اين ورژن استفاده مي كنم : 9.26 كه با تازگي اونو دانلودكردم.
ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط maryam-n در تاریخ 25-02-08 انجام شده است علت: فايل پيوست
سلام دوست عزیز ، خوش اومدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maryam-n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف میکنید برخی از ویژگیهای جدیدشو بگید ( البته اگه تغییر محسوسی بوده باشه )
سپاس
معرفی ویدگت Flash Video Downloader
با این ویدگت میتونید ویدئوهای فلش رو از سایتهای مختلف دانلود کنید
Currently supported sites: YouTube (youtube.com), Google Video (video.google.com), MySpace Video (vids.myspace.com), DailyMotion (dailymotion.com), Metacafe (metacafe.com), Break.com (break.com), Blip.tv (blip.tv), Spike (spike.com), MyVideo.de (myvideo.de), YourFileHost (yourfilehost.com) and others.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانـــلــود
سپاس
Shahryar (20-03-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks