Labyrinth (06-09-10), M A H R A D (06-09-10)
درسته ! احتمالا این چیزی که نوشته Fake هست چون باز هم سرعت Opera به پای Firefox 3.6.7 نمیرسه ! ( البته Firefox من بهینه سازی شده !)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
+ ---
دو صفحه جدیدترین ارسال ها یک بار به طور کامل توسط هر دو مرورگر باز شده ! (تا اطلاعات cache بشه ) حالا مجددا باز شده :
جالبه Opea بعد از 10 ثانیه تونست صفحه رو کامل باز کنه !
Labyrinth (06-09-10), M A H R A D (06-09-10)
سلام مشکل من با اپرا 10.61 اینه که وقتی دارم یک کلیپ رو میبینم اون علامت دانلود idm نمیاد که بتونم کلیپ رو دان کنم
در آپشن idm هم اپرا رو معرفی کردم بازم نشد لطفا کمک کنید
|
david071 (08-09-10), M A H R A D (08-09-10)
سلام
من Orbit رو دان کردم و نصب کردم اما باز چیزی برای دانلود کلیپ مثل idm نمیاد لطفا کمک کنید
شما اول کلیک سمت راست روی آیکون Orbit بکنید بعد Grab++ رو اجرا کنید. حالا وارد هر سایتی بشید Grab++ لیست ویدئو ها و فایل های فلش قابل دانلود رو واستون به نمایش میذاره و با یک کلیک می تونید دانلود رو شروع کنید.
مثلا الان من میخوام یه ویدئو رو دانلود کنم :
1
2
3
4
توجه : تو فایرفاکس و IE شما راه های خیلی زیادی واسه دانلود ویدئو با Grab++ دارید ! لیست کامل آموزش های Grab++ :
کد:http://www.orbitdownloader.com/grab++.htm#tutorial
Computex (09-09-10), david071 (09-09-10), M A H R A D (09-09-10), Masoud_dj (13-10-10), tak2750 (15-10-10)
Download Opera 10.62 - Direct Link
===
در مورد دانلود فایل های ویدئویی با اپرا، میشه با User Script یک کارایی کرد که بشه با IDM دانلود کرد
ولی حالا که خود IDM در این زمینه Compatible نیست با اپرا، بهتره از همون Orbit استفاده کنید.
یه جورایی دردسرش کمتره!
سپاس
سلام
من هر صفحه ای که باز میکنم با اندازه 100 باز میشه وقتی هم اندازه صفحه رو بزرگ میکنم سیو نمیشه باز یک بار دیگه که باز میکنم همون قدره چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه منظورتون نشدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مثلا یک صفحه رو با Zoom 120% ذخیره میکنید و وقتی بازش میکنید روی 100% هست؟
سپاس
david071 (16-09-10)
|
همیشه روی دیفالت خودش باز میشه
یعنی وقتی من با اسکرول موس و کلید کنترل زوم میکنم وقتی اپرا رو میبندم و دوباره باز میکنم بازم مثل همون اولی هست که اپرا رو تازه نصب کردم.
برای اینکه مقدار Zoom رو برای همیشه و همه موارد تغییر بدید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david071 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ctrl + F12
Webpages
Page Zoom
در اینجا مقدار دلخواهتون رو وارد کنید.
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks