ممنون خیلی تاپیک عالی ای هست جدا به درد میخوره این تاپیک !
Thanks
یه بچه بی نمک!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادامه بدین بسیار عالیه!!
چون بیشترا مشکلشون اینه که اصلا کاراییه بعضی از اینارو نمیدونن اون وقت اینجا میشه منبع فارسی Extension های FF
کاربر شهرسختافزار
ممنون خیلی تاپیک عالی ای هست جدا به درد میخوره این تاپیک !
Thanks
یه بچه بی نمک!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا میشه بگین اکستنشن چیه؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
ahoora2007 (07-11-07)
कभी हार
ببین عزیزم از چه مرورگری استفاده میکنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طوری که ما تویه همین بخش مطرح کردیم . فایرفاکس بهترین مرورگر انتخاب شد و یکی از دلایش اکستنشن هاش بوده اکستنشن ها ، مثل پلاگین برای مرورگر میمونند یکسری امکانات را به مرورگر اضافه میکنند که برای فایرفاکس اون را فوق العاده میکنه!
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Quick (27-03-07)
البته در ورژن های جدید از لغت Add-ons به جای Extension استفاده شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
شرمنده شایان جان فکر کنم اشتباه میکنید . چراکه در فایرفاکس Add-Ons شامل : قالب ، پلاگین و اکستنشن هست ! نه تنها اکستنشن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
نمیتونم هیچ کدوم از اکستنشن ها رو دانلود کنم میشه کمکم کنید...
कभी हार
میلاد جان شما سعی کن فایرفاکس را آخرین ورژنش را دانلود کنی 2.0.0.3 و سپس وقتی باز هست روی این ها کلیک کنی بعد با Installer خود مرورگر نصب میشند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Quick (27-03-07)
|
|
الام مال من ورژن 2.0.3 هستش ولی وقتی روی اکستنشن ها کلیک میکنم این صفحه میاد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش قاعدتا باید دان بشه ولی پنجره ی مربوطه باز نمیشه....
پلیز هلپ می
कभी हार
عزیزم متاسفانه لینک ها همه عوض شدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعی میکنم به کمک دوستان تا آخر امروز لینک ها دوباره درست بشند و به روز ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Quick (27-03-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks