بهنام جان الان همه بحث FF و Opera میکنن شما داری حرف از IE میزنی ؟! ( :دی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
بهنام جان الان همه بحث FF و Opera میکنن شما داری حرف از IE میزنی ؟! ( :دی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آقا مهراد جواب بنده چی شد ؟ اگه حرفم غیر منطقی بود بگید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Administrator
کدوم سوال؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم حرف؟
:D
خسته نباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پست 11 بنده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گمان نمی کنم دیگه بحثی حتی روی Opera هم باشه این هم یکی دیگه از اکستنشن ها که تاپیک خودش معرفی کردم به نام PDFDownload ! :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=33958#post33958
برید تو کفش
بایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
فرقی نمی کنه ! کلوب FF هست !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
من که در موارد مورد نیاز از اپرا در موارد عادی از فایر و در موارد ضروری از آی ای استفاده می کنم و به نظرم هر کدوم به یه دردی می خورن البته من از امکانات حرفه ایه این سه استفاده نمیکنم ولی به نظرم نمیشه با یکیش زندگی کرد!
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با IE Tab دیگه به نظرم حرفه شما درست نیست حتی فایرفاکس خوبی های Opera را هم داره ! مثلا اکستنشن imglikeopera!!! که مثل آپرا به شما توانایی انتخاب لود فلان عکس را میده و اینکه دیگری را لود نکنید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هر چیزی که Opera داشته باشه 100 پله بهترش را FF داه مثلا اگه Translate داره Opera اف اف Foxlingo داره که اصلا اون قسمت آپرا انگشتت کوچیکش هم حساب نمیشه !
Administrator
دوست عزیز کاملا مشخصه که دارید از روی تعصب محض صحبت میکنید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FireFox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا شما بیاید دانلود منیجرهای اپرا و فایرفاکس رو با هم مقایسه کنید ...!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks