دوست عزیز شاید مشکل از Flash Player باشه !
به نظر بهتره جدیدترین ورژن ActiveX و Plugin رو از سایت ادوبی دانلود کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان من مشکلی که با فایرفاکس دارم اینه تو pcnetwok یه جوری کند میشه و کل سیستم را کند میکنه.
دوست عزیز شاید مشکل از Flash Player باشه !
به نظر بهتره جدیدترین ورژن ActiveX و Plugin رو از سایت ادوبی دانلود کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با افزونه های فایرفاکس امکان پذیره یه سرچ بزن نیافتی پخ بده تا واست پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این تاپیک مراجعه کنید مشکل کند شدن سیستم درست میشه : http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=26250
با نصب اون افزودنه و لاک کردن بنرهای تبلیغاتی حل میشه این مشکل
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
دوستان من مجبور شدم فاير فاكس رو كه خيلي بدردم مي خورد پاك كنم ( چون در ذخيره كامل صفحات خيلي بدردم مي خورد )
من از يك اينترنت استفاده مي كنم كه به صورت شبكه است يعني در مركز مخابرات يك سيستم گذاشتن كه مردم براي كاراشون ازش استفاده كنند اين سيستم هميشه وصل است يعني با استفاده از كدها و اعدادي كه براي شيكه استفاده مي شه
من فاير فاكس رو آخرين ورژنها رو هم نصب مي كنم ولي وقتي به سايتي مي رم در اكثر اوقات صفحه ها باز نمي شه و در قسمت پايين مرورگر نواري كه نشان دهنده وضعيت لود و بارگيري صفحات است براي چندين دقيقه به همان حالت لود مي مونه و صفحه باز نمي شه البته الان در اپرا هم بعضي وقتها اين مشكل است و دارم از كروم استفاده مي كنم
چيزي به نظرتون ميرسه ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
فايرفاكس مخصوص ويندوز7 آمد
فايرفاكس، مرورگر محبوب موزيلا با يك هفته تاخير نسبت به اعلام قبلي، نسخه آزمايشي جديد خود را بيرون داد كه با ويندوز 7 سازگاري بيشتري پيدا كرده است.
يكي از ويژگيهاي جديد ويندوز 7، تسكبار جديد آن است كه پنجره و تبهاي اينترنت اكسپلورر 8 را تشخيص داده و جداگانه نمايش ميداد. فايرفاكس 6/3 بتا، هماكنون اين ويژگي را به خود اضافه كرده است و سازگاري كاملي با ويندوز7 پيدا كرده است.
بر اساس آزمايشي كه وبسايت بتانيوز در مورد اين مرورگر و ديگر مرورگرها انجام داده است، بازدهي نگارش جديد فايرفاكس در ويندوز7، 21درصد افزايش داشته است و سريعترين مرورگر فايرفاكس در ميان ديگر نگارشهاي خود بهحساب ميآيد.
فايرفاكس 6/3 با امتياز 73/11، پشت سر سافاري با 44/17 و مرورگر كروم با امتياز 58/20 قرار دارد. گفتني است كه مبناي اين امتيازها، نسبت بازدهي اين مرورگرها به اينترنت اكسپلورر 7 است و اين مرورگر با امتياز يك بهعنوان پايه محاسبات در نظر گرفته شده است. اينترنت اكسپلورر8 مايكروسافت، با امتياز 58/1 در قعر جدول مقايسهها قرار دارد.
منبع
HoSsEiN.iR (12-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تولد 5 سالگی فایر فاکس به همه دوستداران این مرورگر محبوب مبارک باد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر می خواهید تولد رو تبریک بگید به این آدرس برید.
Curtis (17-11-09), D J V A H I D (19-01-10), Shahryar (12-01-10)
يافتن لينکها
فايرفاکس، شايد سريعترين مرورگر نباشد، اما بهقطع بهترين مرورگر از نظر امکانات است. فرض کنيد ميخواهيد يک لينک را در صفحه بيابيد، بهطور عادي صفحه را از بالا تا پايين ميخوانيد تا آن لينک را بيابيد. يا شايد ممکن است کليد ترکيبي Ctrl+F را بزنيد و متن وبسايت را براي لينک خود جستجو کنيد، خب در اين حالت هم ممکن است چندين بار کليد Next را فشار دهيد تا به لينک مورد نظر خود برسيد.
فايرفاکس يک کليد مخفي دارد که با زدن آن ميتوانيد فقط لينکهاي داخل يک صفحه را جستجو کنيد. تنها کافي است کليد (‘) نقل قول تکي (Single Quotation) را بزنيد و صفحه مورد نظر را فقط براي لينکها جستجو کنيد.
منبع
Shahryar (12-01-10)
سلام :
برنامه جدیدی به فایر فاکس اضافه شده که می تونه مثل تصویری پشت تم قرار بگیره ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توصیه می کنم برای هر چه زیبا تر شدن این مرورگر حرفه ای ، دانلودش کنید !
https://addons.mozilla.org/fa/firefox/addon/10900
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HoSsEiN.iR (12-01-10), Saeed-Milan (18-01-10), Shahryar (12-01-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسمش Coliris هست ... من خیلی وقته ازش هنگام سرچ کردن عکس در گوگل استفاده میکنم ...
خیلی زیباست ... منم حتما پیشنهاد میکنم دانلودش کنید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Saeed-Milan (20-01-10)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks