من تازه از مرورگر opera به firefox نقل مکان کردم ولی یه سری ویژگیهایی هست که تویه opera وجود داره ولی تویه ff نه ! میشه لطفا بگید add-on برای کارهای زیر برای ff وجود داره:
1)در opera اگر 10-20 تا tab باز باشد و بعد مرورگر را کلا close کنیم وقتی دوباره اونو باز کنیم در صورتی که به اینترنت وصل نباشیم دقیقا همون صفحاتی رو که باز مونده بود دوباره باز میکنه. برایff یه همچین چیزی وجود داره با این فرق که تویه Opera فرقی نمیکنه که به اینترنت وصل باشیم یا نه از cache اش میاره ولی ff فقط در صورت وصل بودن به اینترنت اینکارو میکنه.(در ضمن یه سری افزونه ها هستن برای ذخیره کردن اون تب ها من نمیخوام خودم تک تک اونارو save کنم میخوام بصورت خودکار save و بعد بصورت offline بیان)
2)این ویژگی تا حدی به بالایی مربوط میشه. تویه opera وقتی 100 tab را باز و بسته کنیم گزینه ای به اسم undo داره که تمام اون tabهای بسته شده رو باز میکنه , برای ff هم یه افزونه هست ولی مثل مورد 1 برای باز کردن tab های بسته شده نیاز به اینترنت داره و از cache اش استفاده نمیکنه.
3)در opera دکمه back بسیار قدرتمند عمل میکنه و با زدن اون به سرعت به چندین صفحه قبل می توان بازگشت(حتی در صوت بازیابی صفحات بسته شده) ولی در ff بازدن دکمه back دوباره از اینترنت load میکنه.
4)تازگی ها یه ویژگی به opera اضافه شده (turbo ) که باتوجه به سرعت connection و سنگین بودن صفحه با یه ضریبی صفحه رو فشرده میکنه (مثلا یه مقدار از کیفیت عکس ها و فلش ها کم میکنه یا حتی flash رو هم نشون نمیده). برای ff یه همچین چیزی وجود داره ولی اون افزونه کاری به سنگینیه سایت و سرعت نداره و همه سایت هارو به یه اندازه فشرده میکنه.

Bookmarks