کاربر شهرسختافزار
سلام:
در Fire Fox این امکن وجود داره که پسورد کاربران در هر سایت ذخیره بشه و بدون وارد کردن پسورد وارد سایت خودتون بشین اما این کار خطر داره چون هر کس دیگه ای که به کامپیوتر شما دسترسی داشته باشه می تونه به تمام صفحات شما دسترسی داشته باشه اما در Fire fox می شه از Master Password استفاده کرد که تنها با یک پسورد وارد تمام صفحات بشید و از حفظ کردن چندین پسورد راحت شد برای این کار از مسیر Tools>Option>Security گزینه Master Password Use aرو انتخاب کنید و پسورد خودتون رو وارد کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 11-03-09 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها یه دونه add on واقعا کاربردی پیدا کردم... و اون اینه که شما با نصب اون گوشه پایینی سمت راست فایرفاکس همیشه تاریخ شمسی رو خواهید داشت !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
ضمنا
روی تقویم می توانید کلیک راست کرده و تغییرات مورد نظر را در اندازه فونت، نوع نمایش تقویم و رنگ آن اعمال کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و
برای حذف آن می توانید از منوی Tools گزینه Add-ons را انتخاب و Iranian Calendar را Uninstall کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (08-04-09), CROSSHAIR (24-03-09), lynx (14-04-09), Overclocker (24-03-09), Rohham (31-03-09), Saeed-Milan (23-03-09), sAsAn.K (23-03-09), Security (24-03-09), Shahryar (28-03-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
برای راحت شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
Firefox یه راه جالب در اختیار کاربران قرار داده که با استفاده از اون می تونن بدون رفتن به صفحه وب مورد نظر محتویات اونو Search کنن برای این کار ابتدا سایت مورد نظر را با فایر فاکس باز کنید حالا باید دنبال یک فیلد باشید (مکانی که شما امکان تایپ یک عبارت را دارید)برای مثال برای جستجو سریع در www.Wikipedia.org به آن مراجعه کرده و بر روی فیلد جستجو راست کلیک کنید و عبارت Add a Keyword for this search را انتخاب کنید .در پنجره کوچک باز شده نام سایت در اینجا Wikipedia و در قسمت Keyword کلمه کلیدی برای جستجو را انتخاب کنید مثلا w الان فقط کافیه که در آدرس بار Fire Fox کلمه W را تایپ کرده و با یک فاصله عبارت مورد نظر را مثلا Iran را تایپ کنید.با این کار در وقط شما خیلی صرفه جویی می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب چیزی این Firefox
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 31-03-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
من تازه از مرورگر opera به firefox نقل مکان کردم ولی یه سری ویژگیهایی هست که تویه opera وجود داره ولی تویه ff نه ! میشه لطفا بگید add-on برای کارهای زیر برای ff وجود داره:
1)در opera اگر 10-20 تا tab باز باشد و بعد مرورگر را کلا close کنیم وقتی دوباره اونو باز کنیم در صورتی که به اینترنت وصل نباشیم دقیقا همون صفحاتی رو که باز مونده بود دوباره باز میکنه. برایff یه همچین چیزی وجود داره با این فرق که تویه Opera فرقی نمیکنه که به اینترنت وصل باشیم یا نه از cache اش میاره ولی ff فقط در صورت وصل بودن به اینترنت اینکارو میکنه.(در ضمن یه سری افزونه ها هستن برای ذخیره کردن اون تب ها من نمیخوام خودم تک تک اونارو save کنم میخوام بصورت خودکار save و بعد بصورت offline بیان)
2)این ویژگی تا حدی به بالایی مربوط میشه. تویه opera وقتی 100 tab را باز و بسته کنیم گزینه ای به اسم undo داره که تمام اون tabهای بسته شده رو باز میکنه , برای ff هم یه افزونه هست ولی مثل مورد 1 برای باز کردن tab های بسته شده نیاز به اینترنت داره و از cache اش استفاده نمیکنه.
3)در opera دکمه back بسیار قدرتمند عمل میکنه و با زدن اون به سرعت به چندین صفحه قبل می توان بازگشت(حتی در صوت بازیابی صفحات بسته شده) ولی در ff بازدن دکمه back دوباره از اینترنت load میکنه.
4)تازگی ها یه ویژگی به opera اضافه شده (turbo ) که باتوجه به سرعت connection و سنگین بودن صفحه با یه ضریبی صفحه رو فشرده میکنه (مثلا یه مقدار از کیفیت عکس ها و فلش ها کم میکنه یا حتی flash رو هم نشون نمیده). برای ff یه همچین چیزی وجود داره ولی اون افزونه کاری به سنگینیه سایت و سرعت نداره و همه سایت هارو به یه اندازه فشرده میکنه.
کاربر شهرسختافزار
سلام:
برای سوال اول من اگه به اینترنت هم وصل نباشم اینکارو می کنه یعنی صفحه ذخیره شده رو می شه مطالعه کردشما در موقع خروج صفحه رو ذخیره کن خودش پیغام می دهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت اینترنت شما چقدره که تا 100 تا Tab باز می کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(( یا علی))
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 03-04-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از جواب شما
من هر وقت که ff رو میبندم و دکمه save and quite رو میزنم ولی وقتی که دوباره اونو باز میکنم میخواد از اینترنت load کنه و فقط آدرس ها رو ذخیره میکنه.
در رابطه با سرعت اینترنت اتفاقا به خاطر اینکه سرعت اینترنتم کمه نیاز به این ویژگی ها دارم اون 100 tab رو هم واقعا یه بار امتحان کردم (البته نه دقیقا 100 تا) و دقیقا همونارو برگردوند و جالبیه دیگه opera اینکه اگه میخواستید همون تعداد رو با IE یا FF باز کنی خیلی رم میکشید ولی نمیدونم چرا opera اینقدر کم رم میکشه..
مرسی
کاربر شهرسختافزار
سلام:
دوست عزیز شرمنده من دیگه راهی به نظرم نمی رسه ولی اگه مشکل حافظه داری از این روش برای کنترل حافظه استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام:
کسر 3 ثانیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
کاربر شهرسختافزار
سلام:لینک:https://addons.mozilla.org/en-US/fir...y/0/5045/28215
یه افزونه با حالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جستجو در حافظه مرورگربرای برگشتن به سایت های مورد نظر بی فایده است اگر نتوانید URL مورد نظر را پیدا کنید اما با Thumb Strips این کار شدنی است این افزونه تصاویر سایت هایی که اخیرن شما دیده اید را نشان می دهد پس از نصب این افزونه که محصول Intuit Innovation Lab است در پایین پنجره نمایان شده و به شما این امکان را می دهد که در میان تصاویر کوچکی که در جستجوی اخیرتان مشاهده کرده اید حرکت کنید . هر یک از تصاویر مشخصات مربوط به نام سایت و اینکه چه مدت قبل به آن سر زده اید را در اختیارتان می گذارد این تصاویر دقیقا آخرین صفحه ای را نشان می دهد که از آن خارج شده اید و با کلیک در روی آن به صفحه مورد نظر راهنمایی می شوید. شما می توانید ضبط سوابق صفحات مشاهده شده را بصورت موقت متوقف کنید و یا با توجه به URL آنرا فیلتر کنید در عین حال می توانید Thumb Strips را ضبط کرده و یا آنرا ایمیل کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 13-04-09 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks