------------
------------
آخرین ویرایش توسط HoJJaT_007 در تاریخ 14-06-08 انجام شده است
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
|
|
SSA Super V.I.P
حجت عزیز دلایل کاملا غیر منطقی بود ، این لینکی که من توی امضام هست به خاطر کار جالبیه که بنیاد Mozilla انجام داده و میخواد رکورد تعداد دانلود یک نرم افزار در عرض 24 ساعت رو به کمک کاربرهاش بشکنه و نام Firefox 3 رو توی کتاب رکوردهای guinness ثبت کنه .
این به نظرتون کار تبلیغاتیه ؟!
Firefox اونقدر طرفدار و محبوبیت داره که احتیاج به هیچ گونه تبلیغات نداره .
ضمنا Firefox به نظرتون چیزیه که باید به مردم قالبش کرد ؟! این حرف واقعا غیر منطقی بود ، فکر می کنم مهراد عزیز و سایر دوستان Opera ای هم این حرف بنده رو قبول داشته باشن .
Opera به کیفیت اهمیت میده و Firefox به تبلیغات !!! چه جالب ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( واقعا چقدر تخصصی !!! )
به نظر من بیاید تا به مقایسه های فنی و تخصصی یکی رو نسبت به دیگری برتر بدونیم ، اینایی که شما گفتی اصلا دلایل خوبی بر برتری Opera نسبت به Firefox نیست .
ضمنا پست اول رو حتما و دقیق مطالعه کنید !
موفق باشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
تو نسخه جدید اپرا اسکینش بهتر شده.
سرعت ترانسفرش از فایر فاکس بیشتره.
در هر صورت من الان فایرفاکس هم دارم ولی اپرا اسکینش بیشتر به دل میشینه
در هر صورت موفق باشی
कभी हार
و خداوند Theme را آفرید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
bill geits (29-06-08)
درست در زمانی که موزیلا قصد دارد رکورد میلیونی بزند و نام مرورگر محبوبش یعنی فایرفاکس را در کتاب رکوردهای گینس جاودانه نماید، اپل سعی دارد سافاری را روی ویندوز ثبات بخشد و آن را روی آیفون بیش از پیش توسعه دهد و به نظر می رسد اینترنت اکسپلورر هر روز بیش روز قبل در حال از دست دادن بازار است ممکن است به نظر برسد مرورگر آلترناتیو دیگری وجود نخواهد نداشت. اما اپرا روز گذشته نسخه ی 9.5 از مرورگرش را معرفی کرد تا به صاحبین این تفکر بگوید که سخت مشغول اشتباه کردن هستید.
آنچه در ادامه آمده است نگاهی است کوتاه به ظرایف و قابلیتهای مثبتی که این مرورگر در آخرین نسخه ی خود گنجانده است.
درک استثنائی از ماوس یا قابلیت Mouse Gestures
در دنیای کامپیوتر Mouse Gestures به شیوه یی از کنترل یک نرم افزار گفته میشود که توسط آن کاربر می تواند توسط حرکات ماوس و کلیک های چند گانه یی که انجام می دهد دستوراتی را بر روی نرم افزار صادر کند و آن را کنترل و هدایت نماید، این شیوه عمدتا برای کسانی که خیلی با کیبرد هاشان دوست نیستند بسیار ایده آل است. مرورگر اپر تقریبا به بهترین شکل ممکن این شیوه را به کار بسته است و وقتی شما ماوس را در دست دارید می توانید به شکل بسیار جالبی این مرورگر را هدایت کنید و بسیاری از دستورات پایه مثل باز کردن یک تب یا صفحه جدید، حرکت بین تبها، یا رفتن به صفحه ی قبل و بعد را صادر نمائید. برای مثال اگر می خواهید بین تب ها به تب خاصی بروید کلید راست ماوس را پائین نگه دارید و بعد کلید اسکرول را شروع به چرخاندن کنید، یا فرضا می خواهید در همان تبی که هستید به صفحه ی قبلی که از آن آمده اید بازگردید کلید راست ماوس را نگه دارید و بعد کلید چپ را بزنید حالا باز می خواهید به صفحه ی جلویی بروید کلید چپ را نگه دارید و کلید راست ماوس را بزنید.
Speed Dial
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابلیت Speed Dial در اپرا صفحه ی خانگی یا همان Home Page شما را مشابه یک شماره گیر تلفن می کند، و می توانید در هر یک از شماره ها یکی از سایت های مورد علاقه ی خود را وارد کنید از این به بعد وقتی اپرا را اجرا می نمائید یا یک تب خام می گشایید بلافاصله پیش نمایشی از سایتهایی که در Speed Dial وارد کرده اید به شما نشان داده می شود و با کلیک بر روی هر یک از این پیش نمایش ها بلافاصله به سایت مورد نظر هدایت خواهید شد.
یکسان سازی یا Synchronization
سرویس Opera Link نسخه یی از بوک مارکها، تولبارهای سفارشی شده، یادداشتها و Speed Dial شما را به صورت آنلاین ذخیره می کند از این به بعد اگر کامپیوتر جدیدی بخرید یا گوشی موبایل جدیدی که بر روی آن مرورگر اپرا نصب شده باشد، در عرض چند ثانیه می توانید همه ی این موارد را از طریق سرویس مذکور بر روی آن بارگذاری کنید و مرورگر خودتان را با مرورگری که روی کامپیوتر قبلی سفارشی کرده بودید یکسان سازی نمائید. و از طرفی اگر در شرایطی قرار گرفتید که با کامپیوتر خودتان آنلاین نبودید باز هم این موارد را به صورت آنلاین از طریق این سرویس در اختیار خواهید داشت. (در زمان نگارش این مطلب سرویس مذکور آفلاین است)
یادداشت برداری
اپرا به همراه مرورگرش ابزاری را ویژه ی یادداشت برداری ارائه کرده است که می توانید آن را از طریق منو یا کلیدهای Ctrl+6 در دسترس داشته باشید. یادداشتهای شما باز هم با سرویس اپرا یکپارچه سازی می شود و آنها را به صورت آنلاین هم در دسترس دارید و البته اگر در بین متون یک صفحه ی وب نکته یی را مشاهده کردید که قصد یادداشتش را دارید کافی است آن را های لایت کنید و بعد کلیدهای Ctrl+Shift+C را فشار دهید.
بیت تورنت
دوست ندارید از مرورگرتان خارج شوید تا کلاینت بیت تورنت خود را اجرا کنید؟ مشکلی نیست. اپرا علاوه بر دانلود منیجری که در خودش گنجانده یک کلاینت بیت تورنت داخلی هم دارد که خیلی تجملی و کامل نیست ولی می توانید دانلود های خود را از تورنت به صورت کامل با آن انجام دهید.
کنترل از طریق صوت
بسیاری معتقدند نسل بعدی رابط های کاربری صوتی و لمسی هستند و شما کامپیوترها را از طریق گفتار و حس لامسه کنترل خواهید کرد، خوب اپرا از امروز به سمت این شکل از رابط کاربری گام برداشته و حسابی آینده نگری کرده. برای فعال سازی این قابلیت اپرا بایستی یک پکیج 10 و نیم مگابایتی را دانلود و نصب کنید و در عوضش می توانید مرورگر اپرا را از طریق دستورات صوتی هدایت نمائید و البته اپرا هم می تواند با شما حرف بزند! یعنی شما بخشی از متن یک صفحه را های لایت میکنید و بعد به می گویید آن را بخواند، اپرا هم آن را برای شما می خواند
اطلاعات لاگین های خود را با Wand ذخیره کنید
Wand به ابزارهای کد خوان در اصطلاح عامیانه گفته می شود در فایرفاکس هم این ابزار وظیفه ی مشابهی دارد وقتی شما به سایتی لاگین می کنید اطلاعات لاگین شما را به خاطر می سپارد تا دفعه ی بعدی، و با مراجعت بعدی شما Wand آیکونی را در کنار آدرس بار اضافه میکند که با کلیک بر روی آن یا زدن کلیدهای Ctrl+Enter اطلاعات در باکسهای مربوطه وارد می شود و شما کافی است کلید لاگین را بزنید تا به اشتراکتان وارد شوید. ضمنا اگر در یک سایت چندین اشتراک و یا بهتر بگویم چندین یوزر و پسورد دارید چندان مهم نیست چون Wand همه ی آنها را به خاطر می سپارد و در لحظه ی لاگین به شما حق انتخاب می دهد.
Fit to Width
بعضی وقت ها عرض بیش از حد یک Table یا اشتباه در کد نویسی CSS یک صفحه ی وب سبب می شود عرض صفحه ی مذکور از عرض نمایشگر ما بیشتر شود اینجور مواقع کافی است گزینه ی Fit to Width را کلیک کنید تا مشکل برطرف شود، قابلیت منحصر به فردی که ظاهرا متعلق به اپرا است، ضمنا من از حالت نمایش Full Screen این مرورگر نیز بسیار خوشم آمد.
جمع بندی:
اپرا مرورگر خوش ساختی است و در تست های مرتبط نمره ی کامل را آورده در مدیریت حافظه عملکرد خوبی دارد اما یکی از بزرگترین ضعفهایش این است که سعی می کند کاربر را وابسته به سرویس های آنلاین خود اپرا کند و این اصلا خوب نیست (همین الان بخش عمده یی از این سرویس ها دچار اشکال شده اند و آفلاین هستند).
دوم Widget های اپرا به هیچ عنوان از نظر کارایی و تنوع قابل قیاس با اکستنشن های فایرفاکس نیستند و این می تواند یکی از دلایل عمده ی عدم جایگزینی اپرا به جای فایرفاکس باشد. نکته اینجاست بسیاری از قابلیت ها مثل Speed Dial، Synchronization، یادداشت برداری و… با یک اکستنشن ساده به فایرفاکس اضافه می شوند.
شاید اپرا در آینده با اصلاح سیاستهایش حرفی برای گفتن داشته باشد و می دانم فعلا هم هواداران پر و پا قرصی دارد
این هم دلیل منطقی!
دوست من من به ظاهر اولیه گفتم! کاری به تم ندارم. شاید شخصی باشه که نتونه تم دانلود کنه! پس لطفا برای اینکه بگید فایرفاکس برتره (دروغه محص!) دلیل های غیر منطقی نگید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HoJJaT_007 در تاریخ 14-06-08 انجام شده است
कभी हार
ممنون از رضا مقدری نویسنده این مقاله در آپدیت بلاگ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( منبع را یادتون نره عزیزم !!! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب خوبه این دوست عزیزمون رضا جان مقاله شیوایی نوشتند اما بهتر بود شما قبل از اینکه این را اینجا پابلیش میکردید یک نگاه سطحی به این مینداختید ! فقط من در شگفتم این همه امکانات خارق العاده را آپرا از کجا آورده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( البته این جور مقایسه خیلی عالی هست و هدف این تاپیک مقابله به مثل کردن هست : چشم در برابر چشم ! ) :
Mouse Gesture :
این چیزی که آپرا داره : اکستنشن موس گستچر
و حالا امکانات این شکلی که آپرا نداره :
- All-In The One Gusture که قابلیت های خیلی زیاد تری نسبت به اون امکان آپرا داره بهت توصیه میکنم اینجا را یک نگاه بنداز تا فقط قابلیت های این یکی را کامل بفهمی .
- امکانات Quick Drag و اکستنشن های مشابه که مثلا شما میتونید باهاش عکس سیو کنید ، لینک سیو کنید یا ... . این هم یکی دیگه : Easy-Drag مثلا من همین الان روش سیو کردن عکسم اینه که عکس را میگیرم با موس یکم میبرم بالا سیو میشه ! به همین راحتی توی هر پوشه ای که تازه بخوام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Dial :
این چیزی که آپرا داره : اکستنشن Speed Dial آپرا برای فایرفاکس ( Fast Dial ) ضمن اینکه آپرا در حالت معمولی محدود هست و باید با ترفند نا محدودش کنی این نا محدوده !
و حالا امکانات این هم یکی دیگه که یکم با بالایی فرق داره و امکاناتش نسبتا زیاده : Speed Dial FireFox یکسان سازی یا Synchronization :
خیلی نیاز به توضیح نیست شما کافیه https://addons.mozilla.org/en-US/firefox برید و اونجا Sync را سرچ کنید یا هر امکان دیگه که این جوری نیاز دارید من از حدود یکسال پیش یا قبلا تا الان دارم از همچین سرویس در سایت del.isio.us استفاده میکنم . تازه شما فقط یک سایت Opera Link را دارید یک سرچ ساده بکنید ببینید چند تا سایت جهانی همچین اکانتی را به فایرفاکس میدند ! البته لازم به ذکر هست که این مخصوص بوکمارک هست !
یادداشت برداری :
اکستشن Quick Note را امتحان کن حتما ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیت تورنت :
من اصلا با این طرح موافق نیستم چون معمولا کاربران از دانلود منیجر ها استفاده میکنند که امکانات دانلود ، سرعت و ... اون ها قابل مقایسه با هیچ دانلود منیجر مرورگری نیست اما فقط اطلاع شما اگه آپرا امکانات محدود برای دانلود از بیت تورنت را داره با این اکستنشن به صورت خیلی کاملی میتونید دانلود کنید :
دانلود FoxTorrent
تازه امکانات دیگه ای هم فایرفاکس داره مثل سرچ تورنت که به صورت حتی یک تولبار میتونه باشه در فایرفاکس ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات لاگین های خود را با Wand ذخیره کنید :
خوشبختانه خود نویسنده اون مقاله گفته که فایرفاکس این امکان را داره اما بهتر هست این را هم بدونید که فایرفاکس در این زمینه اکستنشن های زیادی داره برای همین به بخش Privacy & Security در قسمت Add-Ons سایت موزیلا برو !
Fit to Width :
این امکان را به این صورت فایرفاکس ندارد ! کاربردش هم خیلی زیاد نیست اما !!! اما را داشته باش :
- آموزش Fit To Width در فایرفاکس :
1- اگر این مشکل در عکس ها باشه که در آدرس بار تایپ کنید : about:config و سپس enable_automatic_image_resizing را تایپ کنید و مقدارش را برابر True قرار بدید کار حل هست به احتمال زیاد . در مورد اینکه مشکل در CSS باشه را اطلاع ندارم باید ببینم چه جوری میشه اما تا الان از نظر من توی این امکان آپرا بهتر کار کرده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنترل از طریق صوت :
امکان جالب و خلاقانه ای هست و فایرفاکس هم فعلا نداره
در مورد Full Screen اصلا این طور نیست ! شما دکمه F11 را روی مرورگرتون بزنید در آپرا و در فایرفاکس ببینید کدوم بهتره ! در فایرفاکس ضمن Full Screen شدن امکان دیدم تولبار و آدرس بار هم هست اما در آپرا خیر !
این جمله آخر در جمع بندی این رضا جان را Bold کردم که دوستان ببینند ! جدا جالب هست !!! ویدگت ها اصلا انگشت کوچک اکستنشن ها حساب نمیشه من را هم قبول ندارید دوستان دیگه هستند .
نظر من با توجه به دلایل منطقی شما و مقابله به مثل بنده FireFox 3.0 > Opera 9.5 در این مشخصاتش که شما لیست کردید .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
SSA Super V.I.P
Skin بهتر شده که نشده دلیل برتر دوست عزیز .
Firefox هم تم های بسیار زیادی داره که ممکنه از تم Opera خیلی خیلی قشنگ تر باشن .
از نظر سرعت Transfer باید بگم که روی اونم باید مقایسه های تخصصی انجام بشه .
شما میتونید تم های مربوط به Firefox رو از اینجا دانلود کنید و استفاده کنید :
در حال حاضر تم های فوق العاده زیبایی برای Firefox موجود هست .کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:2
موفق باشید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
من که opera 9.5 final رو با هیمن لینک فایر فاکس که گذاشتین مقایسه کردم و نظر دادمدوستانی که به آپرا رای دادند کاملا منطقی برخورد کردند !!!
هنوز هم از لحاظ سرعت که واسه من یکی از مهمترین چیزهاست اپرا یه سر و گردن از فایر فاکس بالاتره
از لحاظ فارسی و نوشتن تو تکست باکس ها و اسکرول و ... هم اپرا دیگه فکر نمیکنم از فایر فاکس کم بیاره
تنها چیزی که قبلا با ورژن های فاینال حل میشد و نشده ذخیره عکس بوده
همین
कभी हार
بازم خوبه آرمین جان دلیل آوردید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت به چندین و چند عامل بستگی داره و برای تعیین میزانش راه حل های مختلفی هست از جمله تست SunSpider JS که بنده گرفتم . اما اگه به آمار و ارقام کاری ندارید و عملی و در کار میخواین ببینید یا علی ! با تایمر آپرا یک صفحه را لود کنید همون را با فایرفاکسم لود کنید و مقایسه کنید خودتون !
از نظر استاندارد بودن آپرا در صفحات وب بهتره فعلا صحبت نشه ! ( شما هنوز ادیتور پیشرفته فروم را ندارید + بنر تبلیغاتی را سمت راست بالای لوگو میبینید و خیلی چیز های دیگه ) .
و یک چیز دیگه ! سرعت لود جاوا اسکریپت ها و فایل های نمایش فایل های عکس توی آپرا میدونستید سریعتر از حالت معمول هست ؟!
در ضمن طبق آمار های جهانی ( SunSpider و چند تای دیگه ) از نسخه فایرفاکس سه B5 تا به الان رکورد سرعت جهانی دست فایرفاکس هست که به مراتب در هر نسخه ( RC1 ، RC2 و RC3 بهتر شده سرعت ! )
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
سرعت Opera یک زمانی یک سرو گردن از Firefox بیشتر بود ، با اومدن Firefox 3 Beta 5 به بالا Firefox پیشرفت فوقالعاده ای توی Load صفحات داشت ، که به گفته ی برخی ها سری ترین مرورگر موجود هست .
بزارید Firefox 3 Final بیاد از همه نظر با Opera مقایسه خواهیم کرد .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks