آخرین ویرایش توسط ALIRE7A در تاریخ 18-09-09 انجام شده است
Computex (22-09-09), M A H R A D (19-09-09)
|
Opera 10.10 - Snapshot 1792
Download For Windows - Classic: 7.4MB
سه مورد رو باید درباره این ورژن که با نام Opera Unite هم شناخته میشه ذکر کنم:
ویژگی Unite : این نوآوری اپرا به شما این امکان رو میده که مرورگر خودتون رو به یک Server تبدیل کنید!
امکاناتی که این ویژگی در اختیار شما میذاره واقعا جالبه. کافیه یک Opera Account داشته باشید و از امکاناتش استفاده کنید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا میتونید بدون نیاز به آپلود، عکسهاتون رو با دوستانتون Share کنید.
یا با Fridge میتونید برای دوستانتون پیام بذارید:
البته برای این امکانات هیچ نیازی نیست که طرف مقابل هم از Opera استفاده کنه.
ویژگی Opera Links : به شما این امکان رو میده که مواردی نظیر Speed Dial و Notes و Bookmarks رو Synchronize کنید.
و در واقع میتونید هرجا که آنلاین میشید اونا رو با خودتون داشته باشید.
ویژگی Opera Turbo : به به! در مورد این تکنولوژی همین بالا (پست 324) توسط Agne عزیز توضیح داده شده.
فقط لازمه بدونید که سرورهای اپرا روی این ورژن آزاد هستند!
یعنی شما با فعال کردن Opera Turbo میتونید بدون استفاده از فیلـتـر.شـکن از اینترنت نهایت لذت رو ببرید.
در ورژن قبلی سرورهای اپرا فیلتر شده بودند و دسترسی به اونا از طریق برخی ISPها میسر نبود.
البته بعید نیست که این سرورهای اپرا هم بزودی دسترسی بهشون قطع بشه!
این آخر هم بگم که Opera Mini 5 Beta هم عرضه شده که میتونید اینجا بگیریدش.
Opera Browser, Faster and Safer Internet
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Agne (22-09-09), Armin-N (22-09-09), Computex (22-09-09), Emperatour (22-09-09)
با سلام خدمت دوستان ، ببخشید راهی هست که بشه غلطت گیر Opera 10 رو خاموش کرد؟ در حالت فارسی واقعا خیلی آزار دهنده هست. دوستان اگه راهی میدونند بگن.
با تشکر.
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tools > Preferences
و بعد :
Computex (22-09-09)
در محیطی که میخاید تایپ کنید راست کلیک کنید و تیک کنار گزینه ی Spell Check رو بردارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
Computex (22-09-09)
با سلام منم تازه دارم به هواداران اپرا تبدیل میشم قبلا از فایر فاکس آخرین ورژنش استفاده میکردم از اپرا بهتر بود بنظرم تا اینکه این ورژن 10 اومد نصب کردم سرعتش واقعا فوق العاده بود دوبرابر فایرفاکس میشد
ولی نمیدونم چرا این اپرا توربو ارور میده هی من روشنش میکنم بعد از چند ثانیه حدود 20 دوباره غیر فعال میشه چیکار کنم دایم کار کنه ؟
ورژن اپرا 10.00
Build
1750
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 27-09-09 انجام شده است
|
سلام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه سرورهای Opera Turbo در ایران توسط خیلی از ISPها Block شده.
دلیلش هم که کاملا مشخصه!
Computex (28-09-09)
راراهی نیست برا فعال کردنش ؟
با وی#پی#ان میشه ؟
مگه این سرویس سایتهای ف###ل####ت####ر شده رو باز میکنه که نمیزارن استفاده کنیم ؟
بله با این سرویس محدودیتها برداشته میشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با V|P|N باید بشه ازش استفاده کرد.
سپاس
MR.Fantastic (02-10-09), music (29-09-09)
دوستان عزیز من با تمام وجود به قدرتهای Opera ایمان آوردم.
از دوستان حرفه ای میشه یکی به من آموزش کامل Mouse Gestures رو با توضیحات کافی بزاره لطفا؟
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks