میشه Speed dial اپرا را زیاد تر کرد مثلا 9 تا هست بکنیم 12 تا ؟
میشه Speed dial اپرا را زیاد تر کرد مثلا 9 تا هست بکنیم 12 تا ؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این کار اول اپرا را ببندید و بعد در پروفایل خودتون، مثلا به آدرس:
C:\Documents and Settings\Mahrad\Application Data\Opera\Opera 9.63\profile
فایل speeddial.ini رو باز کنید و به عنوان مثال متن زیر رو بهش اضافه کنید:
حالا Save کنید و مجددا اپرا رو باز کنید.کد:[Size] Rows=3 Columns=4
( برای اطلاع از پروفایل از اینجا میتونید کمک بگیرید )
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایولا
عجب چیز توپی
ممنون مهراد جان
خیلی کاربرد داره
من که کردم 15 تایی :دی
amirpcp30 (05-04-09), M A H R A D (07-06-09)
چطور میتونم از قابلیت ویرایشگر Wysiwyg تو انجمنهای فارسی از اپرا استفاده کنم ؟ از آخرین ورژن اپرا استفاده میکنم اما نمیدونم چرا این امکان تو اپرا نیست ؟
مثلا وقتی میخوام یه کلمه رو بولد کنم دو طرفش [/B] میزنه بجای اینکه خود کلمه رو مستقیم بولد کنه
اپرا 10 بتا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:New and Improved features * Opera auto update (New) * Opera crashlogging tool (New) * Opera Dragonfly (Improved) * Opera inline spelling checker (New) * Opera Mail - Rich Text Message Composition — HTML authoring (New) - Delete After X Days — POP-only (New) * Opera Presto 2.2 rendering engine (Improved) * Opera regular expression engine (Improved) * Opera Turbo (New) * Opera User Interface - Opera skin elements (New) - Opera Speed Dial configuration options (New) - Opera Tab Bar thumbnails (New) - Opera "pretty-printing" of unstyled XML (New) Web specifications support =================== Acid3 test * Opera 10 Beta scores 100/100, pixel perfect on the Acid3 compliance test; see our Opera reference. CSS (Cascading Style Sheets) * Support for the CSS3 color:transparent value has been improved. * Full RGBA and HSLA opacity support is now included for an easier way to make Web page features transparent. This is accomplished by the addition of a fourth argument to HSL and RGB, namely alpha transparency and results in RGBA and HSLA values. See this Opera reference. * Support has been added for the CSS Selectors API. This feature makes the selection of DOM elements a lot simpler. It includes partial support for namespace resolver features which allow you to work with mixed namespace documents and select elements based on their namespace; see this Opera reference. * CSS files must now be served with the correct MIME type ("text/css") in Strict mode, or they will be ignored.
Opera 10 Beta Download
6.6 MB
™Ali (09-06-09), Emperatour (04-06-09), M A H R A D (07-06-09), Ramin_Zero1818 (04-06-09), sAsAn.K (04-06-09), Shahryar (04-06-09)
اپرای من جدیدا زیاد هنگ میکنه!
مخصوصا وقتی right click میکنم، واقعا نمیدونم چرا!
به علاوه
میخام ویندوزه عوض کنم، bookmark امو بک آپ گرفتم بقیه چیزارو چیکار کنم؟
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
تشریف ببرید به آموزش مهراد جان :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داغ داغ : آموزش طرز استفاده از ادیتور WYSIWYG فروم در Opera
منظور از بقیه چیزا چیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
widget ام و speed dial .
مهم نیست الان ویندوزو عوض کردم و یه opera beta2 نصب کردم و دو مورد فوق پریدن.
جالبه opera turbo ی این کار میکنه!
کاش زودتر دیدهبودم؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام..
اینجا رو ببینید
امکان داره بوکمارک ها اتوماتیک پاک بشن؟کاش زودتر دیدهبودم؛
اینها کجای کامپیوتر ذخیره میشن؟
الان اومدم دیدم همشون پاک شده!
راهی هست برای Recoverکردن؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks