دانلود کردم و تست کردم ! آپرا من نمیدونم چرا اصلا باگ های اصلی ای که داره را بهش توجه نمیکنه سیو کردن عکس و .. آنچنان مهم نبود مثلا پشتیبانی جاوا اسکریپتش خیلی ضعیف هست من انتظار داشتم توی 9.51 رفع بشه که نشد !
دانلود کردم و تست کردم ! آپرا من نمیدونم چرا اصلا باگ های اصلی ای که داره را بهش توجه نمیکنه سیو کردن عکس و .. آنچنان مهم نبود مثلا پشتیبانی جاوا اسکریپتش خیلی ضعیف هست من انتظار داشتم توی 9.51 رفع بشه که نشد !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
واقعا توقع دارید از ورژن 9.50 به 9.51 مشکلاتی مثل جاوا حل بشه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برام مشکل سیو کردن عکسها مهمتر از جاوا اسکریپت بود ( وضعیت اپرا در جاوا اونقدر هم بد نیست ، اگه شما با ورژن 9.2x مقایسه کنید متوجه میشید )
اپرا مثل فایرفاکس نیست که یه دفعه از ورژن 2 بپره 3 !!! (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سپاس
عزیزم چه حرفیه این !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فراموش نکردید فایرفاکس 0.9 ، 0.10 و ... .
اگه مشکلات جاوا اسکریپت در آپرا حل بشه تقریبا بیش از 80% مشکلاتش در لود وب سایت ها حل میشه و واقعا رقابت بیشتر میره سر امکانات و دیگه مشکلات لودینگ سایت حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Opera 9.52 Build 10100 Beta
Changes in Opera 9.52 Build 10100 Beta:
Download:کد:* Readded the Windows shell menu to the Transfer context menu * Fixed an issue with lists not displaying correctly when text rendering is RTL * Fixed opening of files in external applications when disk cache is off * Fixed issue with low quality on YouTube video previews * Fixed mail appearance when Opera is installed in a folder with a "#" character in its name * Fixed RealPlayer on BBC * Added work-arounds for problems with various POP servers * Quite a few stability fixes
ولی خودمونیم کلا Opera از این نظر که ورژن های زیادی رو طی مدت زمان کوتاهی میده بیرون از Mozilla جلوتره و این خیلی خوبه .کد:http://snapshot.opera.com/windows/o952s_10100.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (17-08-08), CROSSHAIR (27-08-08), M A H R A D (03-08-08), Mahdi_Moosavi (05-08-08)
Opera 9.52 RC2 Build Windows 10108
Changelog:
Download Hereکد:Added Help button to "Engine Init() Failed" error message on start-up to inform users about problem (article not written yet). Fixed a problem with M&T Bank. Fixed a problem with POP accounts where message bodies weren't downloaded. Fixed a small memory leak in the BitTorrent code. Added bookmark path to autocompleted bookmarks in the address bar to better distinguish them from visited pages. Disabled APOP authentication for new accounts at online.no (not supported by them). Users experiencing problems with online.no account should switch to Plaintext authentication. Fixed a crash that could occur when opening mail notification popups on a secondary monitor. Fixed a few icon/skin issues. Added a "Close Tab" entry to the File menu on Windows and Linux. Fixed some translation errors. fix the upload regression
به سلامتی 9.52 هم در راه است ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
|
Opera 9.52 Build 10108 - Final
کد:http://ftp.opera.com/pub/opera/win/952/en/Opera_952_10108_en.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (22-08-08), M A H R A D (22-08-08)
من نمیدونم چرا شما از Opera حمایت میکنید من Operaداشتم ولی ازش راضی نبودم الان من با Mozilla Firefox کار
میکنم و به نظر من این برنامه خیلی بهتر از Opera هست به شما هم پیشنهاد میکنم از Mozilla Firefox استفاده
کنید.
Pishro 08 (30-08-08)
آخه بعضی چیز ها هم صلیغه ای هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی حال میکنه از اپرا استفاده کنه و یکی هم از فایر فاکس و یکی هم Internet Explorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود من هم از فایر فاکس استفاده میکنم ولی تا 1 ماه پیش از هیچ چیزی به غیر از Internet Explorer خوشم نمیامدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما درست من منظورم این بود که اول باید بقیه ی Explorer هارو امتحان کنند بعد از یه نرم افزار حمایت کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Merlin360 در تاریخ 20-08-08 انجام شده است
Overclocker (20-08-08), Pishro 08 (30-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks