دعوت ما برای شما هیچ تاثیری ندارند و همچنین دعوت شما برای ما ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمهراد جان عيسي به دين خود موسي هم ديگران را به دين خود دعوت ميكند
1. اینجا رو نگاه کن :اين هم عكس اون تست به اصطلاح درست ! : با آپرا با IE و FireFox هم بهم ريخته تر تقريبا آورد اما به نظر شما واقعا اين تست معلوم ميكنه كه آپرا استاندارد تر از IE و فايرفاكس هست ؟!
و من هم این تست رو براشون گذاشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsA.K
2. این تست Acid2 تستهای CSS و HTML رو از مرورگر میگیره و تا اینجا هم اغلب کمپانیها این تستها رو قبول کردند و حتی همین موزیلا جون (!) هم گفته که بزودی این تست رو حمایت میکنیم (البته این حرف رو حدود 2 سال پیش زده بود!)
اینا رو گفتم تا بدونید که این تست همچین بی اعتبار هم نیست!
======
در کل دوستان تست رو با فایرفاکس نذاشتند که من میذارم تا همه فیض ببرند :
تست با Firefox :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست با IE6 ( آخر هرچی مرورگره!!)
و اینک تست با Opera :
=====
ساسان جان یه لحظه یه گریزی زد ما هم اعلام آمادگی کردیم!!فايرفاكس را با آپرا بدون اكستنشن مقايسه كنيم ؟!
اینکه جفتش یکیه!دوستان انگار اصلا توجه به اين موضوع مهم ندارند بابا فايرفاكس Open Source هست و آپرا Open Source . دوستان قطعا تفاوت اين دو را ميدونند پس ديگه چرا همچين حرفي ميزنيد كه آپرا را با فايرفاكس بدون اكستنشن مقايسه كنيد !
کما فی السابق ...با اين حال بنده عرض كردم لود سرعت اپرا 9.5 از FireFox معمولي بيشتر و اين حرف كاملا درست هست ! ( بايد واقع بين باشيم تا تعصبي )
سپاس
Bookmarks