سرعتش که حرف نداره. یسری ناسازگاری بعضی دوستان اشاره میکنند که من به شخصه مشکلی نداشتم و کاملا راضیم. امکانات اولیش هم کمی از بقیه نداره و حتی بیتشره. فایرفاکس و.. به لطف پلاگین زنده اند.
حق آب و گل داره
SSA Super V.I.P
اصلا با این حرفت که Firefox به لطف پلاگین زندست موافق نیستم .
Firefox سازگاری فوق العاده بالاتری با سایت ها نسبت به Opera داره ولی سرعتی که Opera داره به طور محسوس بالاتره .
ولی اینو بگم که بعضی اوقات انقدر اعصاب آدمو خورد می کنه که حتی ممکنه اگه چیزی دم دستت باشه بزنی بشکنیش !
مثلا شما میتونی یه سایت مثال بزنی که با Opera سازگار باشه ولی با Firefox نه ؟
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
حق آب و گل داره
SSA Super V.I.P
بله منم نگفتم که Speed Dial اپرا کشکه ولی از این پلاگین ها برای Firefox خیلی خیلی زیاده دوست عزیز .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
SSA Super V.I.P
مثلا سعید جان نگاه کن ، این عکس مال یدونه Speed Dial دقیقا مشابه Opera برای Firefox هست ، امکانانات فوق العاده بیشتری هم داره نسبت به Opera Speedi Dial :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی بهتر نیست یه تاپیک به اسم بحث در مورد مرور گر ها بزنیم و اونجا ادامه بدیم ؟
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 02-02-08 انجام شده است
Administrator
چند تا از این "امکانانات فوق العاده بیشتر" رو هم میگی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره این کارو نکنی ... چون یه بار زدم و دوستان شرکت نکردندراستی بهتر نیست یه تاپیک به اسم بحث در مورد مرور گر ها بزنیم و اونجا ادامه بدیم ؟
ضمن این که ممکنه خون و خونریزی پیش بیاد!
سپاس
Emperatour (02-02-08)
حق آب و گل داره
من خودمم این پلاگین رو نصب کردم اتفاقا. سرعت لود رو وحشتناک میاره پایین و یک تب جدید باز میکنی جون میده تا تمب ها لود بشن برا من. در کل منم حرفم این نیست که فایر بده. گفتم : به لطف پلاگیناشه ک زندس . وگرنه خودش خیلی امکانات نداره نسبت به اپرا. در هر صورت بحث خیلی فایده نداره و بهتره هرکی مرورگر خودشو نصب کنه. ضمن اینکه من هردو را نصب کردم و هردو رو استفاده میکنم و قبول دارم. اما 80% با اپرا کار میکنم به دلیل سرعت
M A H R A D (02-02-08)
حق آب و گل داره
M A H R A D (03-02-08)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
نه مهراد جان منظورت تعداد دانلود نیست منظورم اینه که بررسی کنیم دلیل برتری Avant با این تعداد دانلود زیاد چیه ؟
شما همون Opera خودتونو استفاده کن اصلا سراغ Firefox نیا ، ما که نگفتیم شما Firefox ای شد که !
نخیر موافق نیستم که Opera رو با Firefox بدون اکستنشن مقایسه کنیم ! خوب شما هم اگه اکستنشن یا پلاگین دارید رو کنید ! بالاخره اینم جزیی از برنامس و قابلیت های برنامه .
ضمنا اون تستی که دادی نتایج بنده هم مثل مال شهریار شد .
البته فکر کنم شهریار منظورش این بود که اپرا Operan Source نیست .
ضمنا من هم که قبلا گفته بودم سرعت Opera بالاتر هست .
با حرف شهریار هم موافقم ، این تست مشخص نمی کنه که Opera استاندارد تر از Firefox هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks