سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت تون به خیر .
اول اینکه این فرضا آموزش (حداقل رسمی) نیست (داستانش را که توضیح دادم) .
دوم اینکه معلوم نیست که قسمت های بعدی اش هم داشته باشه یا نه . چون من صرفا اولش میخواستم در قالب متن ارائه کنم ، اما چون مباحث زیاد بود و متن بسیار طولانی میشد و هم بیانش در قالب متن ، فهموندنش سخت میشد ، ویدئو درست شد .
سوم اینکه این کلا اگه هم ادامه پیدا کنه ، کلا بر اساس asp web api هست . در web api هم اصلا رابط کاربری وجود نخواهد داشت .
یعنی html و css و کلا ui ، هیچ کاربردی در این مباحث ندارن (یا بسیار بسیار کم که تمایل به هیچ پیدا میکنه) .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه دلیل دیگه اش هم که این رو گذاشتم این بود که asp برای وب هست و وب هم مبناش شبکه هست و من آموزشی از این مبنا ندیدم که برای asp باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی همین مبحث وب ، مبنایی ترین چیز برای وب و asp هست . بعید میدونم مبحثی قبل از این لازم باشه که دونسته بشه .
درباره ی آموزش asp web api هم خودم در حال پیگیری آموزش آقای علی علیزاده از لینک زیر هستم (که تقریبا با جزئیات تر از بقیه ی آموزش هایی هست که من اطلاع دارم) :
آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
در اونجا ، درباره ی نوع ساخت پروژه و ... را هم میگه .
کلا این web api اش ، 9 قسمت آموزش هست .
درباره ی wpf که قبلا گفته بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کیفیت (از لحاظ بیت ریت ، نه ریزولیشن) ای که من تولید کردم و خودم دارم ، کاملا ملموس هست که بهتر از کیفیتی هست که همون را در آپارات آپلود کردم!
با اونکه همون مقدار از حجم فایل ، آپلود شد!
ولی قطعا به خود آپارات برمیگرده ، نمیدونم چرا مثل کیفیت اصلی فایل نیست (در آپارات ، ویدئو گاها شطرنجی میشه که در کیفیت اصلی اش این طور نیست) .
ولی سایت mega که قبلا آپلود کرده بودم ، این طور نبود و مثل کیفیت فایل اصلی اش بود .
کیفیت fhd ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخاطر حجم و همچنین اینکه کاربر نهایی ، ویدئو و آیتم ها را بصورت کلی در ابعاد بزرگتری ببینه ، روی کیفیت 720p ضبط شده که فایل اصلی اش ، کیفیت قابل قبولی داره .
آموزش های قبلی هم روی 720p بوده (به همین دلیل) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا من هیچ ویدئویی که بیش از 720p باشه ، ضبط نکردم .
خواهش میکنم ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks