درود بر استاد برنامه نویسی جناب سجاد خطی عزیز
این صبحت ها مربوط به این بخش فقط نیست مربوط به تاپیک زیر هم میشه که با هم آوردم:
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...tml#post448284
من ASP اصلا بلد نیستم و کار نکردم ولی تا حدی html و css بلدم. برای ASP مثل اینکه باید سی شارپ رو تا حدی بلد باشیم یا اون قسمت هایی از سی شارپ که به ASP مربوط میشه. حالا در مورد اینکه شما گفتی "در حال یادگیری سی شارپ هستی و این ویدئو ها آموزشی نیست ولی اگه کسی حساس نباشه می تونه یک چیزهایی یاد بگیره و براش کارساز باشه" می خواستم بگم که از قسمت " جریان شبکه" یکدفعه بخوای یاد بدی که نمی شه فهمید. اگه می شه لطف کن گام به گام از پایه ASP رو یاد بده. یعنی از همون شروع باز کردن که یک صفحه خالی نیست و من توی همون اولش که باز می کنم گیر کردم که یک صفحه خالی بدون کد نیست. البته نمیگم همه ASP رو یاد بده بلکه چند قسمت از پایه گام به گام یاد بده ببینیم اصلا چطوری باید شروع کنیم و چطوری پیش میره و کار دستمون بیاد بقیش رو هرکسی خودش می تونه بره یاد بگیره. البته می دونم وقتت با ارزشه ولی اگه هر وقت، وقت اضافی داشتی چنین چیزی رو شروع کن. اما اگه می خوای واقعا لطف کنی چون قبلا آموزش سی شارپ رو گذاشتی من و شاید امثال من نیاز به یادگیری WPF داریم که بتونیم برنامه هایی که می سازیم محیط بهتری داشته باشه که در ادامه همون مبحث سی شارپه و ASP یک چیز متفاوت و جدیده و WPF مهمتره. اگه به جای ASP بتونی wpf رو حداقل چند قسمت یاد بدی یا موارد مهمش رو یاد بدی ممنون میشم و باز هم میگم اگه وقت داشتی یا در اوقات فراغتی که اصلا هیچ کاری نداری مثلا هر دو هفته یک قسمت ارائه بده یا هر ماه یک قسمت. اگه همزمان با WPF می تونی ASP رو هم یاد بدی و ماهی یک قسمت ASP و یک قسمت WPF یاد بدی خیلی خوب میشه یا هر دو ماه یک قسمت از هر کدوم.
این ویدئو ها رو من دانلود کردم با اینکه کیفیت 720 هست ولی کیفیتش قابل قبول نیست و بعدا موقعی که اینترنت بین الملل وصل شد با کیفیت فول اچ دی برای دانلود قرار بده مثل آموزش های قبلی. البته هرچی خودت صلاح می دونی ولی اگه نمی خوای آموزش بدی یا مثلا می خوای از سال بعد شروع کنی لطفا تصمیمت رو اعلام کن که منتظر نباشیم و خودمون از روش های دیگه بریم دنبال یادگیری. برای آموزش های سی شارپ هم ممنونم ازت و روح اموات و گذشتگانت شاد باشه که یک انسان حی متاله تحویل جامعه دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks