سلام. درمورد بخش اول حرف ها، من حق رو به شما میدم. ولی در مورد بخش دوم اینکه دلیل نمیشه که بگید چون بازار ایران اوضاع داخلیش خرابه پس ما بیایم قیمت محصولات رو بالاتر از قیمت جهانی عرضه بکنیم و بگیم که چرا محصولات داخلی شما قیمتش بالاتر هست. درضمن مگه نه اینکه ام اس ای باید مثل شرکت های دیگه نظارت مستقیم روی نمایندگی های خودشون و شرکت های وارد کننده داشه باشه.؟؟ اگه این مشکل فقط مخصوص بازار ایران هست که ام اس ای نمیتونه کنترلی روی محصولات داشته باشه پس چجوریه که گرین داره به اسم نمایندگی شما فعالیت میکنه؟؟ پس قطعا میشه نظارت داشت. مبحث دیگه ای که شما جوابش رو ندادید این بود که چرا محصولات رده بالاتون دیر وارد بازار میشه و یا اینکه اصلا وارد نمیشه؟
سلام مجدد دوست عزیز
عرض کردم این قیمت ها به خاطر قیمت دلار + تحریم ها + مشکلات واردات و... هست .فقط هم ام اس آی مورد قیمت رو ندارد . به سوال من هم جواب ندادید . کالای ایرانی که نیازی به دلار نباید داشته باشه چرا ده برابر شده ؟
الان قیمت های ASUS و گیگابایت خوب هست ؟ اصلا اون ها همین حد پاسخگویی را دارند ؟ در کلا عرض کردم سوال شما مرتبط با وارد کننده است نه شرکت اصلی .وارد کننده های در ایران بر اساس هزینه هایی که صرف میکنند برای واردات محصول قیمت رو تعیین میکنند .با توجه به تحریم ها و مشکلات حواله فرمول قیمت دلاری مساوی با قیمت ریالی درست در نمیاد .خیلی موارد پیچیده ای هست برای انتقال پول به حساب سازنده از ایران .همچنین یک پارت محصول ممکنه چندین ماه در گمرک منتظر ترخیص باشه .خیلی موارد هست که کاربران از آن اطلاع ندارند .در آخر اینجا گروه پشتیبانی فنی هست MSI هست .
با تشکر