سلام
من یه کیبورد Vigor Gk70 خریدم ، برنامه Gaming Gear رو نصب کردم ، تا تغیر توی بعضی از دکمه ها اینجاد کنم و Micro بزارم
بگذریم از این که بین کل برنامه هایی که برای کیبورد ها تا به حال ساخته شده Gaming Gear فقیر ترین با کم ترین امکانات هست ، اصلا نمیشه کیلیدی رو تغیر داد ، مثلا شما نمیتونی جای دکمه A رو با Z عوض کنی ، فقط و فقط و فقط میشه براشون ماکرو یا همون کمبو تایین کرد و این ماکرو در صورتی کار میکنه که شما اول دکمه [M] که سمت راست دکمه FN هست رو اول نهگدارید بعد دکمه ای که براش ماکرو تایین کردید رو بزنید
یعنی من برای دکمه Capslock یه ماکرو بنویسم که بخوام توی بازی استفاده کنم اول باید دست راستم رو از روی موس بردارم و دکمه [M] رو نگهدارم بعد دکمه Capslock رو بزنم تا ماکرو عمل کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم اون مهندسی که توی شرکت MSI هست اصلا یک بار توی زندگیش توی یه باز ار ماکرو استفاده کرده ، اصلا یه بازی آنلاین انجام داده که درک کنه این خیلی غیر منطقی هست و شما ماکرویی که مینویسی رو در لحضه بهش نیاز داری.
یه کیبورد چینی Bloody داشتم قبل از این انصافا برنامش 10000 برابر این Gaming Gear کارامد تر بود.
به MSI ایمیل زدم این هم جوابی که به من داده
دوستان اگر میخواید کیبورد سری Vigor بخرید روی برنامش 1% هم حساب نکنید.Content:
Sorry for any inconvenience caused,but this is a fixed combination of keys.

Bookmarks