سلام
تبریک بهتون میگم
من طرفدار برند msi هستم کارت گرافیکاش از نظر مدار تغذیه و برق رسانی جزع بهترین کارتاست
Intel Fan
سلام
تبریک بهتون میگم
من طرفدار برند msi هستم کارت گرافیکاش از نظر مدار تغذیه و برق رسانی جزع بهترین کارتاست
DOOM999 (12-04-17), MSI support (12-04-17)
|
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر دلگرم کننده شما تشکر میکنیم .
DOOM999 (12-04-17)
سلام اگر اجازه هست نقد شخصی داشته باشم از این برند خوب
اولین تجربه روی M2 با مادربورد MSI بود انتظار بیشتری از این حافظه داشتم و فکر میکردم msi سازگار نیست بعد از تعویض 2 برند متوجه شدم که در اشتباه بودم و بهترین مادربوردی که توی ویندوز 10 استفاده میکردم همین برند بود ویندوزهای دیگه تست نکردم که نظر بدم اما یک مشکلی که هست یکسری از قطعات این شرکت یکباره ناموجود میشه که من از ام اس آی و یک شرکت دیگه این انتظارو ندارم چون ساپورترهاشون کاملا خوب عمل کردن
همین علت شد سیستم جدید نتونستم دوباره بیام سراغ این برند کیفیت بایوس و منوهاش برای من بسیار جالب بود و خیلی کم اذیتم میکرد با توجه به مادربوردهای شرکت دیگر
در کل مادربورد و کیبوردشو همیشه دنبالا میکنم و نمیدونم چرا لب تاب های رده متوسط از این برند وارد نمیشه خیلی دوست دارم تجربه لب تاب این شرکتو داشته باشم اما حیف با جیب من سازگار نیست
ماوس رو دوست دارم یک تغییری تو سبک طراحی های این شرکت ببینم و خیلی خوب میشه این برند خوش نام تعدادی از موس ها رو بده شهرسخت افزار بررسی دقیق و سخت کاری انجام بده من تا یک بررسی خوب ازش نبینم سمتش نمیرم
کامپیوتر گیمینگش کاش یکم در انتخاب قطعاتش بهتر عمل میکرد حالا شکی نیست ولی لیست های شهرسخت افزار به نظر من دقیقتر هست و براساس چیدمان و رنج خوبی دسته بندی شده
خنک کننده هم نیاز به بررسی داره تا کاربر اعتماد کنه به این محصول
AMD>INTEL (09-07-17), MSI support (09-07-17)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا تشکر می کنم از نظرات خوب و سازنده شما
این ناموجود شدن به دلیل فروش غیر منتظره محصولات MSI است . در تلاش هستیم چنین موردی در دفعات بعدی ایجاد نشود .
قسمت لپتاپ تحت پوشش ما نیست و در حیطه کاری قسمت بخش لپتاپ می باشد .
درباره کامپیوتر های گیمینگ فقط درباره ترایدنت 3 میتونیم اظهار نظر کنیم . در بررسی های سایت های تخصصی به دلیل مشخصات و کانفیگ و عملکرد AWARD گرفته است .
در مورد خنک کننده هم به زودی بررسی های کولینگ های MSI منتشر می شود .
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MSI support برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه این award هایی که دریافت میکنه تو انجمن ها اطلاع رسانی کنید من خیلی خوشحال میشم برندی که برام محبوبه این مطلب رو بخونم در موردش یا حداقل لینکی درج بشه
لطفا اگه بررسی میشه به صورت مقایسه ای با کولرهای دیگه هم ثبت بشه تا من مشتری در خریدش شکاک نباشم سایت شهرسخت افزار بررسیش در ایران قبول دارم بهتر از جاهای دیگه است اگه میشه محصولاتو تحویل سایت هم بدین
مرسی از پاسختون
AMD>INTEL (09-07-17), MSI support (09-07-17)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mnbv172 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اطلاع رسانی می شود .در تاپیک بررسی های محصولات MSI چکیده بررسی ها محصولات MSI قرار داده می شود . بله این کار انجام می شود .مجموعه شهر سخت افزار یکی از پارتنر های قدرتمند ما در قسمت مدیا در ایران است .
با تشکر
AMD>INTEL (09-07-17), M A H R A D (10-07-17), mnbv172 (09-07-17)
|
|
کاربران گرامی در این تاپیک می توانند انتقادات و پیشنهادات خودشان را درباره محصولات MSI و سایر موارد از قبیل پشتیبانی مطرح کنند .
با تشکر
تیم MSI
SajjadKhati (10-04-18)
سلام
مادربرد Gigabyte H97-D3H آمپلیفایر داره که باعث قدرتمندتر شدن کیفیت صوتی هدفون هایی که بهش وصل میشن تا 3 برابر (و حتی شاید هم بیشتر) نسبت به مادربردهای عادی میشه . همچنین قابلیت ضد رطوبت بخاطر طراحی لایه ی pcb اش داره
میخواستم بدونم مادربردی مثل MSI B350M Gaming PRO یا حتی MSI B350M PRO-VD PLUS ، این قابلیت ها را دارن؟ چون این دو قابلیت برام مهم هه . چون هم قدرت صوتی در هدفون برام مهمه و هم در منطقه ای پر از رطوبت هستیم (البته برای اطلاعات بیشتر میخوام بدونم)
بعد هم اینکه سیستم مدار تغذیه ی این دو مادربردِ MSI نسبت به اون مادربرد چجوری هه؟ ضعیف تره؟ مساوی هه یا قویتر؟
MSI support (10-04-18)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردهای MSI از سیستم صوتی AUDIO BOOST استفاده میکند . در مادربردهای MSI هم صدای خروجی وضوح و کیفیت خوبی دارد .
از نظر کیفیت و رطوبت قطعات دارای استاندارد نظامی هستند . تاپیک Military class را مطالعه کنید .
در مورد سیستم تغذیه هم همیشه قدرتمند بوده است . و با کمک قطعات با استاندارد نظامی دارای کیفیت و عملکرد بالایی می باشد .
با تشکر
SajjadKhati (10-04-18)
سلام
لطفا از هدفون ها و هدست های msi هم مطلب بگذارید.
با تشکر
MSI support (05-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks