pooyi_khafan (29-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
pooyi_khafan (29-09-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان منم میخوام شرکت کنم اگه بشه .
Ramin_Zero1818 (29-09-08)
رامین جان آموزشت رو دانلود کردم جالب بود هرچند که خیلی کامل نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی رامین جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من وقتی براش رو انتخاب می کنم و quick mask رو می زنم و دور کلش رو خط می کشم چطوری باید رنگش کنم.
یه سری توضیح دادی توی اون فایل PDF ولی متوجه نشدم.
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
چرا نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طرحتو بکش بزار تا ببینیم
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
خب وقتی با qouick mask اطراف اون ناحیه ای که میخوای رنگ کنی را با براش کشیدی اگه دقت کنی دور اون ناحیه به رنگ قرمز میشه بعدش باید کلید Q رو بزنی تا اون قسمت سلکت بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooyi_khafan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اون قسمت سلکت شده بعدش باید بری به :
Image>adjustments>curves
انجا که رفتی بسته به اون رنگی که میخوای به شکل بدی حالت curves را انتخاب میکنی یعنی :
از قسمت channel 4 حالت داره cmyk ، cyan, maginta.. که برای پوست بهتره cyan را انخاب کنی و با ماوس اون خطی که وسط channel هست را تغییر بده میبینیکه رنگ اون ناحیه سلکت شده تغییر میکنه.
برای هر قسمت همین کار را انجام بده.
اگه بازم مشکل بگو بیشتر بگم
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
خب شما هم اگه اشکال داری بگو کمکت کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
Labyrinth (29-09-08)
نمی شه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رنگو عوض می کنم همه ی جاها عوض می شه .
این قسمت کجائه ؟ پیداش نمی کنم.انجا که رفتی بسته به اون رنگی که میخوای به شکل بدی حالت curves را انتخاب میکنی یعنی :
از قسمت channel 4 حالت داره cmyk ، cyan, maginta.. که برای پوست بهتره cyan را انخاب کنی و با ماوس اون خطی که وسط channel هست را تغییر بده میبینیکه رنگ اون ناحیه سلکت شده تغییر میکنه.
من سبکم فرق داره با شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دستت درد نکنه عزیز من اصلا شرکت نکنم سنگینتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خب مثل اینکه سخت بود::..
این کار منه::..
जीवन एक धोखा है.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks