خب انتخاب برنده واقعا سخت بود.
ولی کار Destiny عزیز بی نقص بود.
برنده ما امیر خان هستند.
موفق باشید
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
خب انتخاب برنده واقعا سخت بود.
ولی کار Destiny عزیز بی نقص بود.
برنده ما امیر خان هستند.
موفق باشید
जीवन एक धोखा है.
عکس بعدی رو بذار ولی آسون بذاری ها!!
Ramin_Zero1818 (03-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
چشم تو فکر یکی دیگه هستم.
ولی نه رنگی کردن عکس سیاه سفید.
जीवन एक धोखा है.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خب دیگه نوبت مسابقه جدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایندفعه هم آسونه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا شبیه مسابقه اول هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی کافیه عاین عکس را به طور دقیق رنگ کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی سادست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس در ضمیمه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قوانین کاملا مثل مسابقه اول هست حتما یه بار دیگه بخونید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته مهم:حتما حتما PSD کاراتون را نگه دارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (06-10-08), Galaxy (06-10-08), Labyrinth (06-10-08), Shahryar (06-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خب منتظریما دستا بالا هرکی هست
जीवन एक धोखा है.
من هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
رامین جون اگه با فتوشاپ کار نکنیم چی؟ :Dنکته مهم:حتما حتما PSD کاراتون را نگه دارید.
Ramin_Zero1818 (06-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من بیشتر نظرم رو فتوشاپ هست حالا با چی میکشی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
پس رامین جون یه کاری کن
این تاپیک رو بفرست زیر مجموعه فتوشاپ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرقی نداره
با فتوشاپ
یا فتوایمپکت
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks