خوب حالا نوبت منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه جرات میتونم بگم که شما یه حرفه ای به تمام معنا هستید.من یکی دو بار درست کردم... خوب از اب در نیومد.لطفا یه موضوع آسون تر مطرح کن رامین جان ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب حالا نوبت منه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (30-09-08), Feoris (30-09-08), Shahryar (30-09-08)
من هم رنگی کردم با اجازه اساتید میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همتون کارتون خیلی قشنگه.
خیلی سخت بودا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفعه ی بعدی آسون تر بذار رامین جان.
عضو VIP شهرسختافزار
وحید جان لطف داری دادا(کاکو).
آره قبول دارم کمی سخت بود.
تو مسابقه های بعدی آسونتر میزارم.
خب این دو عزیز واقعا کارشون قشنگه.
انتخاب برنده واقعا سخته.
Destinyو Feoris عزیز لطف کنن PSD کاراشونو برام بفزستن.
जीवन एक धोखा है.
آرمین جان من که PSD فایلم رو ندارم چون روی فایل اصلی کار میکنم و اصلا PSD فایل رو نگه نمیدارم
بعلاوه من بشخصه اصلا فایل PSD کارهام رو دست کسی نمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون من از این کار خاطره بدی دارم حالا میل خودتون هرکدوم رو برنده تشخیص دادید دادید برام فرقی نمیکنه
|
|
کاربر شهرسختافزار
با اجازه اساتید اینم طرح ما از رو بیکاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ramin_Zero1818 (30-09-08), Shahryar (30-09-08)
कभी हार
خیلی خوب رنگ کردی آرمین جان فقط یک خواهش اگه میشه رنگ ماتیک را عوض کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این جوری بهش نیومده البته شرمنده ها شما خودت استادی اما اگه سعی کنی رنگ های معمولی بزنی بیشتر بهش میاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Armin-N (30-09-08)
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا میخواستم از رنگ های خاص تری استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا بنفش تند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دور نماش قشنگ تره
عکس کوچیکو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
بله واقعا کار خطرناکیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارتونو میدزدن.ولی اصول کار حرفه ای اینه که psd کاراتو داشته باشی.
जीवन एक धोखा है.
Labyrinth (30-09-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks