sAsAn.K (23-03-09)
कभी हार
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (23-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
پايتم ساسان جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حاضرم...
जीवन एक धोखा है.
sAsAn.K (23-03-09)
SSA Super V.I.P
اوکی شما شروع کن !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Ramin_Zero1818 (23-03-09)
कभी हार
میگم عزیزان با موضوع عید و پی سی نتورک هم باشه بد نیست ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
يه دونه خيلي سريع و ساده گزاشتم...
به خاطر ساسان گل...
هرچند ساسان تو ساخت يوزربار واقعا استاده...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
sAsAn.K (24-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
به افتخار ساسان واسه UserBar های توپش! (ساعت 2 شبه مجبور شدم فقط 10 دقیقه روش کار کنم بعدا بهترش می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این مخصوص ساسانه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
sAsAn.K (24-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
ممنون عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم یه نمونه واسه کاریزما جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (قرار بود اون واسم یه دونه UB بسازه! )
SSA Super V.I.P
رامین و علی جان خیلی خیلی ممنون ، لطف کردید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
™Ali (24-03-09)
عضو VIP شهرسختافزار
یه Userbar زیبا و Animated واسه استقلالی های گل ساختم. به نظرم یکی از زیباترین Userbar های ممکن واسه استقلالی هاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (25-03-09)
SSA Super V.I.P
علی جان خیلی خوب شده فقط عزیز تغییر بده دوباره بزار ، آرم استقلال سمت راست رو خیلی پر رنگ ترش کن و بزار ، نوشته ی Esteghlal F.C. Supporter رو هم یکم بیار سمت چپ ، ضمنا ننویس FC بنویسی Esteghlal F.C. Supporter .
™Ali (25-03-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks