شهريار بهت Pm دادم كار نهاييمو!
कभी हार
حجت جان کار های نهاییت را ( میتونه چند تا باشه ) پی ام بده ...
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
شهريار بهت Pm دادم كار نهاييمو!
شهريار جان همونجور كه قول دادم در حال آماده كردن 4 نمونه ديگه از مورد دوم هستم كه تا امشب يا فردا صبح آماده ميشه.
ممنونو
Shahryar (13-08-07)
این ها را خیلی وقت پیش گذاشتم در اختیار شهریار جان ...
چند تا دیگه هم طراحی کردم دادم...
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
اين 6 تا رو هم داشته بايد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (13-08-07)
کاربر شهرسختافزار
شهريار من تا شب يا فردا صبح يه چند تا ديگه ميسازم!
|
|
اينم يه 4 طرح متحرك ديگه واسه مورد اول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهريار جان بهت PM دادم.
Shahryar (14-08-07)
कभी हार
دوستان عزیز تنها تا ساعت 5 امروز بعد از ظهر فرصت برای فرستادن طرح های ثابت در اندازه 88 در 31 دارید و به احتمال بسیار زیاد فردا طراح های برگزیده این قسمت معرفی خواهند شد ...
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
شهريار جان من كه تمام طرحام رو دادم. ، Psd اونا رو هم تا شب يا فردا بهت Pm ميدم.
ممنون.
این پست به دلایل امنیتی مسابقه تا روز اعلام نتایج برداشته شد !
( شهریار )
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks