حجت جان کار های نهاییت را ( میتونه چند تا باشه ) پی ام بده ...
موفق باشید
شهریار
Printable View
حجت جان کار های نهاییت را ( میتونه چند تا باشه ) پی ام بده ...
موفق باشید
شهریار
شهريار بهت Pm دادم كار نهاييمو!
شهريار جان همونجور كه قول دادم در حال آماده كردن 4 نمونه ديگه از مورد دوم هستم كه تا امشب يا فردا صبح آماده ميشه.
ممنونو
این ها را خیلی وقت پیش گذاشتم در اختیار شهریار جان ...
چند تا دیگه هم طراحی کردم دادم...
اين 6 تا رو هم داشته بايد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهريار من تا شب يا فردا صبح يه چند تا ديگه ميسازم!
اينم يه 4 طرح متحرك ديگه واسه مورد اول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهريار جان بهت PM دادم.
دوستان عزیز تنها تا ساعت 5 امروز بعد از ظهر فرصت برای فرستادن طرح های ثابت در اندازه 88 در 31 دارید و به احتمال بسیار زیاد فردا طراح های برگزیده این قسمت معرفی خواهند شد ...
موفق باشید
شهریار
شهريار جان من كه تمام طرحام رو دادم. ، Psd اونا رو هم تا شب يا فردا بهت Pm ميدم.
ممنون.
این پست به دلایل امنیتی مسابقه تا روز اعلام نتایج برداشته شد !
( شهریار )