Extreme (31-08-09)
कभी हार
دوستان انرژیشو را بگذارند روی امضا و ... سازی با موضوع مسابقه SOOC . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Extreme (31-08-09)
سازیش مهم نیست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل همین امضام باشه عالیه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معنیشو میخای؟
با یاهو بهت میگم.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
تو یاهو که نگفتی هنوز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته که سایزش مهمه !!! اگه ناجور باشه یا کش میاد یا چپیده میشه :D به هر حال کیفت ماکزیمم خودشو نمیرسونه
کاربر شهرسختافزار
سلام بر اساتید گرافیک
دوتان من این امضاء رو طراحی کردم ولی برخی دسوتان شز بک گراندش ایراد گرفتن و گفتن یه چیزه بهتر بزار .
میشه دسوتان زحمتشو بکشن ؟
ممنون میشم.
D J V A H I D (02-12-09)
امضای خوبیه برات روش کار میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقایون نظرتون در مورد این امضا چیه ؟ ممنون میشم بگید
|
|
HWBOT SSA Member
به نظر من اصلا چیز خوبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرین زیبا شده
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
اصلا چیز خوبی نیست یا هست ؟ اخه اصلا برای جملات منفی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
یه چیز شاوغ پلوغ هم برای من بسازیدABTS توش باشه.بعد اگر تونستید از فیس لیس دوتا هم توش بزارید.
اگر نشد یه چیزی تو مایه های سرما و قندیل و از این حرفا ! اگر تونستید و براتون زحمت نشد 2 تاشو برام بسازید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد سلوغ پلوغ نشد شما به بزرگی خودت ببخش :
bloodthirsty (24-02-10)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks