دوستان من یه امضا میخام با ایم متن:
فقط هم انگلیسی باشه و اگر بشه بتونم برای Backgroung گوشیم که N85 ه هم استفاده کنم.
Hell is the other people
علامت ! بعد از people باشه.
دوستان من یه امضا میخام با ایم متن:
فقط هم انگلیسی باشه و اگر بشه بتونم برای Backgroung گوشیم که N85 ه هم استفاده کنم.
Hell is the other people
علامت ! بعد از people باشه.
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 31-08-09 انجام شده است
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
آخر چه اندازه ای باشه ؟ اگه برای n85 می خواهید که باید اندازش فرق کنه با امضا ها !!!!
اره باید سایزشو بدی اگر میشه جمله رو هم معنی کنی خوب میشه :D
سازیش مهم نیست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل همین امضام باشه عالیه!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معنیشو میخای؟
با یاهو بهت میگم.
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
कभी हार
دوستان انرژیشو را بگذارند روی امضا و ... سازی با موضوع مسابقه SOOC . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Extreme (31-08-09)
تو یاهو که نگفتی هنوز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته که سایزش مهمه !!! اگه ناجور باشه یا کش میاد یا چپیده میشه :D به هر حال کیفت ماکزیمم خودشو نمیرسونه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بر اساتید گرافیک
دوتان من این امضاء رو طراحی کردم ولی برخی دسوتان شز بک گراندش ایراد گرفتن و گفتن یه چیزه بهتر بزار .
میشه دسوتان زحمتشو بکشن ؟
ممنون میشم.
D J V A H I D (02-12-09)
امضای خوبیه برات روش کار میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقایون نظرتون در مورد این امضا چیه ؟ ممنون میشم بگید
HWBOT SSA Member
به نظر من اصلا چیز خوبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افرین زیبا شده
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks