مثلا اینجوری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عقربه خوشگل پیدا نکردم مجبور شدم خودم بسازم !
مثلا اینجوری ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عقربه خوشگل پیدا نکردم مجبور شدم خودم بسازم !
D J V A H I D (22-10-08), Overclocker (22-10-08), Shahryar (22-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ایراد میگیرم ولی ......
شما که داشبرد ماشین طراحی کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاز رو بزن 3.0 ولت ماگزیموم و فرکانس رو 10000 مگا هرتز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و درصد هم نزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکستریم اورکلاکینگ گزینه ی خوبیه به جای 120%......... .
عقربه هم اگر مثل عقربه ی راپید شیر بلرزه و اونجوری هم باشه دیگه حرف نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دوباره برو ببینم ایندفعه چه کار میکنی
خیلی ممنونم از زحمات شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یکی واسه PCN ساختم فک کنم بد نباشه؟؟
خلاقیت رو می بینید؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایندفعه اینجوری شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده نمیتونم بلرزونم اخه میره تو کار فلاش و اینا ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینکه نیت کردی یدونه ساختی خیلی عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پست اقا شهریار رو بخونی نوشته رسمی باشه بیشتر تا فانتزی !
ولی خوبه بازم بساز بزار !
برو ببینم چیکار میکنی ( Copy Right Hosein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی خوب شده که رو نکرده بودیا.
فقط اگه stroke دور شبکه ایرانیان که هست کوچیکتر بشه بهتره رنگشم نمیخوره.
آفرین
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
ببخشید رامین جان منظورت از این حرف چی بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (من 2 سال هست که به طور پیشرفته با PS کار می کنم ولی متاسفانه Dial-Up نمی زاره کارهامون Upload کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )خیلی خوب شده که رو نکرده بودیا.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من منظورم این بود که کار شما قشنگ شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اینکه شما استاده مایی شکی نیست.
در ضمن هم Dial-Up استفاده میکنم
जीवन एक धोखा है.
اینم 2 تای دیگه برای پی سی نتورک
D J V A H I D (24-10-08), Ramin_Zero1818 (24-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
اینم واسه پی سی نتورک:
जीवन एक धोखा है.
Dark Devil (25-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
जीवन एक धोखा है.
D J V A H I D (24-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks