ممننون.
منم میگم یه چند تایی بسازیم واسه فروم
عضو VIP شهرسختافزار
ممننون.
منم میگم یه چند تایی بسازیم واسه فروم
जीवन एक धोखा है.
|
|
कभी हार
رسمی ترش کنید و فانتزی نباشه این عامل میتونه باعث استفاده کیف گسترده تری از کاربران بشه .
ممنون
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
من تو این مدت اینارو ساختم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (20-10-08), M A H R A D (20-10-08), Ramin_Zero1818 (20-10-08), Shahryar (20-10-08)
कभी हार
خیلی بهتر شد دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم کار کنید ببینم چی کار میکنید . راستی انجمن کامپیوتر ایرانیان کافیه و "ی" اضافی هست .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
عضو VIP شهرسختافزار
آره انصافا اینا قشنگن.
آفرین.
जीवन एक धोखा है.
عضو VIP شهرسختافزار
اینو خودم واسه چاووشی ساختم چطوره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
قشنگ شده ولی باید توی تاپیک یوزربار میزاشتی ! هنوزم دیر نشده برو بزار :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارگاه ساخت یوزر بار
راستی اون امضایی که برات ساختم رو دیدی ؟!
واقعا شرمنده ! چند روزه معلما سیریش شدن هی امتحان می گیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدقا یک امضاء واسه من درست کن بی زحمت که اورکلاک و سخت افزار توش باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه خودت یه جوری درستش کن که اورکلاک خوبی داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم خودت ردیفش کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت کردم 100% میسازم براتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط karizma در تاریخ 22-10-08 انجام شده است
Overclocker (22-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
قشنگ شده ولی تو قسمت یوزر بار میزاشتی بهتر بود
چون به امضا نمیخوره
जीवन एक धोखा है.
یدونه سریع ساختم ! امیدوارم اورکلاکش خوب باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (22-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی باشه مثل عقربه دور موتور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری فکر کنم بهتره نه ؟
2 تا عقربه بزار یکی ولتاژ و یکی هم فرکانس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو ببینم چه میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks