آره
محبتی باشه! آخه چند وقته الکی خوشحالم!
میسی داداش خوبم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره
محبتی باشه! آخه چند وقته الکی خوشحالم!
میسی داداش خوبم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با عرض معذرت از دوستان و کاربران گرامی
متاسفانه تا حدودا 21 فکر نکنم بتونم کاری انجام بدم البته اگه دوستان دیگه محبت کنن و این تاپیک رو سر پا نگه دارند ممنون میشم
کار شما دو دوست عزیز رو هم حتما توی این 2 روز تعطیلی روش کار میکنم
Niloofar.g (05-03-10), Saeed-Milan (03-03-10)
دوباره راه میفته ایشالله ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خدمتیم !
همین کامپیوتری که تو اواتارت هست رو بزارم خوبه ؟
یکی با کامپیوتر آواتارم ویکی هم با مانیتور بذار تاببینم کدومش بهتر می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
عضو VIP شهرسختافزار
کسی امضا نمی خواد...
जीवन एक धोखा है.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ramin_Zero1818 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام رامین جان قرار بود چند تا امضا برای اعضای Hwbot SSA member ساخته بشه ولی انگار خبری نشد :دی
ممنون میشم چند تا امضا برای دوستان طراحی کنید تا در امضای دوستان قرار بگیره
با تشکر از شما
New Season
سلام بعد مدتها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اومدیم بعد مدتها یه سری بزنیم ایشالله میخوام بمونم باز واسه فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی طرحی خواست بگه در اولین فرصت میسازم
( راستشو بخواین دلم واسه فوتوشاپ تنگ شده بود دنبال بهونه برای کار گرافیکی بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karizma برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارو یادت رفت
چند ماه پیش گفته بودم
اولین پست همین صفحه رو نگاه کن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرتون درباره این چیه ؟ البته منظورم بار گرافیکی و طرح کار هست نه موضوعش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks